Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Witam, Piszę z zapytaniem. Mianowicie dziś mija 49dc. Zrobiłam z chłopakiem jeden test i wyszła jedna kreska, po czym po pół godziny pojawiła się druga, bardzo bladziutka. Stwierdziliśmy, że zrobimy jeszcze jeden i na drugim już wyszła tylko jedna. Nie wiem co mam o tym myśleć? Żyję w ciągłym stresie, bo nie jestem gotowa na dziecko. Czy możliwe żeby ten pierwszy test był wadliwy? Dodam jeszcze, ze później go otworzyliśmy, to po jakimś czasie ta druga kreska zupełnie zniknęła.

Nigdy się nie sugeruj wynikiem po minięciu 5 minut, bo wtedy może być fałszywie dodatni. Nie w każdej ulotce to pisze Ta druga kreska to zapewne jakaś reakcja chemiczna. Tym bardziej, że drugi test wyszedł negatywnie a to juz 49dc. Ja robiłam tydzień przed miesiączką test i już była widoczna kreska po pół minucie a co dopiero w 49dc.

Gość gość
Poza tym ten pierwszy test był też jakiś dziwny, rozdawali go kiedyś wszystkim kobietom na pewnym spotkaniu i nigdzie w internecie nie ma o nim żadnych informacji. Jeśli chodzi o jakieś objawy to od kilku dni bardzo boli mnie głowa, ale to już sama nie wiem, czy nie ze stresu, bo bardzo się martwię. Wczoraj czułam kujący lewy jajnik, już wpadłam w panikę. W każdym razie innych objawów u mnie brak. Miesiączkuje co 35-40 dni. Kilka razy zdarzyło się, że cykl trwał nawet 70 dni. Jest też niewielka szansa na to, że mogłam zostać zapłodniona, ponieważ zazwyczaj uważamy. Ale nie daje mi spokoju ta druga kreska...

Z każdym testem jest tak, że po 5 minutach do kosza, bo się kobiety sugerują właśnie wynikiem po pół godzinie.A poza tym tym bardziej jak test niepewny to się nim nie sugeruj. A ten drugi też rozdawali? Bo jak nie to myślę, że mimo wszystko wyszłoby. Dla spokoju zrób jutro rano z apteki. I nie mów, bo niektórzy uważają a jednak dzidzia jest;D

Gość gość
mi wyszla bladziutenka kreseczka po 10 min, zignorowalam test a za 2 dni sie okazalo ze jestem w ciazy:)

Gość gość
Ten drugi był prościutko z apteki. Także albo wóz albo przewóz. Stwierdziłam, że poczekam i w poniedziałek rano zrobię kolejny. Znadzieją296 czy Ciebie bolała tak strasznie głowa na początku ciąży?

No tak chyba będzie najlepiej. Zrobić kolejny. Może faktycznie za wcześnie, bo tym pierwszym bym się nie sugerowała. Migrenę nawet miałam. Ok 8-9 tygodnia mnie zaczęła boleć.

Gość gość
Ten drugi sprawdzałam przez godzinę, ale nic się nie pojawiło. Kurcze, bardzo się boję. Już różne rzeczy przychodzą mi do głowy. Trzymajcie kciuki. Napiszę jaki wynik wyszedł w poniedziałek ;)

To nigdy nie sprawdzaj tak;D 5 minut i dość!:D I nie stresuj się bo to niczemu nie służy. No to czekam na wynik:) ale jeśli masz zamiar robić w poniedziałek to polecałabym beta HCG pewny na 100%

Gość gość
Nie masz czego się bać! Mi również często wychodziły dwie kreski, a nawet trzy...

Gość gość
idź do gina! w ciąży na 90% nie jesteś za to możesz mieć problemy np. z jajnikami.

Gość gość
kochane, dziś rano zrobiłam test i wyszła jedna kreska . ale wydaje mi się ciągle że jestem przez ta kreskę na pierwszym. nie wiem czy juz zwariowalam?

No jeśli już wyszła jedna to raczej nie jesteś. Najlepiej jedź do lekarza jak ktoś już tam pisał. Niech CI powie co się dzieje.

Gość gość
Dziś przyszedł okres, po takim stresie tak długo wyczekiwany ;) uff...