Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lea123

Czemu nagle waga stanęła

Polecane posty

Gość lea123

Nie wiem co się dzieje. Od połowy grudnia ćwiczę, głównie skalpel Chodakowskiej, przeplatany turbo i killerem oraz z Jillian. Ćwiczę codziennie. Diety jako takiej nie mam. Poprostu jem zdrowo, dużo warzyw i wyciskanych soków warzywno-owocowych i bialko. Schudłam 12 kg zeszłam z rozmiaru 42 do 38. Obecnie mam 174 cm i wagę 66kg. Ale 5tyg temu miałam zabieg chirurgicznego usuwania znamiona i 3 szwy na brzuchu. Musiałam zaniechać ćwiczeń ale mogłam biegać. Wiec zaczęłam uprawiać marszobieg ok 40minut dziennie. Zauważyłam jednak z rośnie mi oponka, jakbym puchla. Miałam płaski brzuch a tu nagle masakra. Wracam stopniowo do ćwiczeń od 3 tyg ale efektów brak. Na wadze 1,5 kg więcej. Czy przerwa 2 tyg w ćwiczeniach aż tak mogła namieszać? Przecież uprawialam marszobieg w tym czasie, kiedy miałam szwy. Nie siedziałam bezczynnie. Załamałam się ze tyle mojej pracy nad brzuchem poszło...

Gość Rum_Ja_Majka
nie wiem nie mam wagi wiec sie nie waze ale mam szale, nitki (pozyczylam od Ariadny), patyki jak zrobie to podyskutujemy i na ten temat :classic_cool: