Gość pati88888 Napisano Kwiecień 25, 2014 Piszę tutaj o tym bo kompletnie nie wiem co mam zrobić. Otóż z moim byłym byłam parę tygodni.Był on moim pierwszym chłopakiem. te pierwsze rozstanie bardzo przeżywałam do póki nie poznałam Rafała. Jesteśmy ze sobą w sumie 3 lata a ja od roku myślę o byłym. Kocham Rafała - to pewne,ale są dni kiedy nieustannie wspominam Karola :/ Nie chcę o nim myśleć,ale te myśli same mi się nasuwają. To jest już chore,nie mogę na niczym się skupić. Wystarczy,że usłyszę piosenkę,która od razu mi się z nim skojarz i przez cały dzień chodzę zamyślona. Przyznam Karol jest mi do dzisiaj kimś ważnym,to on był pierwszym moim chłopakiem,ale do cholery jasnej nie potrafię nie myśleć o nim.Wiem,że on ma dziewczynę i są ze sobą rok i jest szczęśliwy co mnie bardzo cieszy,ale nie wim co mam zrobić,aby myśli związane z nim odeszły w niepamięć.Czuję się źle z myślą,iż mając chłopaka,którego kocham wspominam byłego... ;((( To jest dla mnie takie uciążliwe i nie potrafię od tak nie myśleć o Karolu... Proszę o pomoc bo duszę to w sobie od dłuższego czasu i siada mi już psycha,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach