Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka świadkowej

Polecane posty

Gość doopa blada
żeby Cię ktoś nie pomylił z panną młodą :P

Gość gość
Piekna sukienka - dla mlodej pani na poprawiny. Dzieki z alink bo sobie na poprawiny chyba wlasnie taka kupie. Natoamist niech swiadkowa ubierze sie moze w jakis inny kolor i w sukienke nie przypominajaca slubna.....bedzie miala swoja okazje do ubioru.. no chyba z ejako swiadkowa na slub homoseksualistow to owszem

Gość gość
jesteś paskudną świadkową , nie ma juz innych kolorów musisz robić posmiewisko z młodych ? ja od razu odmówiłabym swiadkowania idiotce twojego pokroju , to jest dzień młodych a ty z uporem maniaka chcesz błyszczeć przy parze młodej zazdrośnico ?

Gość gość
Już mniejsza z kolorem i fasonem ale na kogo to szyte? Czy to sklep dla karlic? Kuse te kiecki, a różnica między biustem i talią 10 cm. Tak chyba nie są zbudowane kobiety? CYbto dziecięca kolekcja, bo zgłupiałam.

Gość gość
jak jestes malutka czyli masz 150 cm to sukienka bedzie w sam raz,ta sukienka jest bardzo dziecinna

Gość gość
nie otwiera się mimo usunięcia spacji

Gość gość
piękna sukienka dla panny młodej :)

Gość gość
dla druhen to fajna sukienka,chyba ze jestes swiadkowa i jedna z druhen to bedzie pasowac

Gość gość
Piękna jest, ja bym założyła. A tym bardziej jeśli młoda nie ma nic przeciwko. Do tego tylko dodatki w jakichś zdecydowanych kolorach.

Gość gość
ja miałam podobną na swoim ślubie, więc jeśli moja świadkowa założyłaby podobną to byłby problem

Gość gość
widziałam ją w sklepie na żywo.... wygląda

Gość gość
widziałam ją w sklepie na żywo.... wygląda BOSKO! OBŁĘDNIE! Ale dla świadkowej nie pasuej, bo jest zbyt przyciągająca uwagę... Zastanawiam się czy jej nie kupić na panieński, co myślicie?