Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która schudła po ciazy wiecej niz przytyła w niej?

Polecane posty

Gość gość

hej, jak w temacie pytanie

Gość gość
Ja. 3 miesiace po porodzie wazylam mniej niz przed ciaza.z jakies 4kg. Nie stosowalam zadnej diety,tylko karmilam piersia. Zaczynalam z waga63 kg,w ciazy przytylam ok 18 kg,jak skonczylam kp wazylam 59 kg.

Gość gość
ja tez, przytylam w ciazy 10kg, 2 miesiace po porodzie wazylam 5kg mniej niz przed ciaza (schudlam lacznie 15kg)

Gość gość
Przytyłam 26,dwa i pół miesiąca po porodzie -29.

Gość gość
po 6 miesiącach wróciłam do swojej wagi czyli 55kg

Gość gość
przed ciążą 56, przytyłam 26 kg a 7 miesięcy po porodzie ważyłam 48 kg. Ale katowałam się dietę i czerwoną herbatą nie karmiłam piersią

Gość gość
ja przed ciaza wazylam 49kg w ciazy przytylam 15,a po urodzeniu dziecka w ciagu 4 miesiecy wazylam 47kg ale to wszystko pzrez nadczynnosc tarczycy :(

Gość gość
a jak to wyglądało u mam z większa wagą wyjsciowa?

Gość gość
Wychodzac ze szpitala wazylam 64 kg, szesc tygodni pozniej 47 kg, bez diety, tak mnie karmienie piersia wykonczylo :-/

Gość gość
Ja na początku ważyłam 65kg, potem były mdłości i schudłam do 61kg. W chwili przyjęcia do szpitala zważyli mnie i było 80kg. A dziś 10 tygodni po mam 62kg.

Gość gość
Ja się właśnie zastanawiam czy mi te kilogramy spadną po porodzie :-(

Gość gość
W ciąży przytyłam 25kg, 4 miesiące po urodzeniu miałam już 28kg mniej. Aktualna waga 47kg

Gość gość
W ciazy przytyłam 12kg, 3 miesiące po porodzie mam juz -16kg.

Gość gość
Fajnie macie...

Gość gość
Tak jak pomyślałam po przeczytaniu tematu... W sumie zdziwiłabym się, gdyby któraś napisała, że nie. W końcu to kafe i tutaj wszystkie piękne, jędrne, szczupłe, mądre i bogate :D Dziwne tylko, że na ulicach same wieloryby :D

Gość gość
ja przytyłam 25kg a schudłam w 3 mc po porodzie 35 :) z tym ze karmilam piersia tylko 2 tyg :) wiec nie wiem jakim cudem :D teraz jestem w drugiej ciazy i narazie przytylam 8 kg :) a to juz 7 miesiac :) wiec kazda ciaza i kobieta jest inna :)

Gość gość
gosciu z 13:45 szczupla po ciazy owszem, ale w moim przypadku nie bylo to ani "jedrne" ani "piekne"... Dlatego napisalam, ze mnie karmienie wykonczylo. Ja wygladam i czuje sie najlepiej z waga okolo 55kg, majac 47 kg wygladalam jak cpunka z hiv. Do tego szara cera, anemia i przemeczenie... Moglam spokojnie w parku rozrywki straszyc ;-) Do dzis zachowalam fotki z tego okresu i pokazuje kolezankom, ktore koniecznie chce sie "z kosci na osci" odchudzac ;-)

Gość gość
Właśnie też mnie to zastanawia, bo zazwyczaj dziewczyny piszą, że schudły więcej niż ważyły przed ciążą, a u mnie we wsi nie ma takich szczupłych mam :(

Gość gość
tu na kafeterii wszystkie schydly wiecej niz przytyly w ciazy.biust jedrniejszy i ciasniejsze. tylko ciekawe skad na ulicach tyle zapuszczonych matek?czesto mlode dziewczyny pchaja wozek z solidnym sadlem wylewajacym sie ze spodni.te chude mozna policzyc na palcach jednej reki.

Gość gość
Też niestety zauważyłam ,że tych szczupłych mam jest znacznie mniej, chyba ,że mają już dziecko 2-3 letnie, to ok zgodzę się, że są szczupłe. Mimo wszystko gratuluję ,że tak wam waga spadła :)

Gość gość
To chyba normalne ze wypowiadają sie tu takie które schudły. Temat adresowany do tej właśnie grupy. Załóż temat, "której zostały kg po ciazy", to wypowiedzą sie pozostale...

Gość gość
Przed ciaza wazylam 60, mialam 24 lata, w ciazy przytylam 12, mc po porodzie 58, a w 3 po 52 kg ....nie przespalam 2 h ciagiem, ciagle cycek, jadlam jak wariatka zeby dzievku nie szkodzic, tzn nie jadlam wgl prawie co madre nie bylo, ale syn ma juz 6 lat a ja waze 62 kg nic w przyrodzie nie ginie