Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest coraz gorzej...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Z narzeczonym jestesmy juz ponad 7 lat razem. Mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu. Od jakiegos czasu zaczyna sie psuc. Od 2tyg nie mam pracy, ale dorabiam w domu wykonujac prace reczne. Przy kazdej mozliwej klotni wypomina mi wszystko z przeszlosci, potrafi nawet powiedziec ze jak ci sie nie podoba to wracaj do swoich rodzicow bo to ja utrzymuje mieszkanie. Zapomnial juz jak to bylo 4 mies temu jak to on nie pracowal, a ja mialam wszystko na glowie. Do tego wiecznie awantury o alkohol. Nie ma umiaru. A ja choc sie dwoje i troje w domu ze wszystkim to i tak jest zle... :( Co byscie zrobily na moim miejscu? Probowac naprawic, czy nie brnac w to dalej? :(

Gość gość
czemu nazywasz konkubenta nareczonym? teraz jest taka glupia moda, ktorej zupelnie nie rozumiem.

Gość gość
to wszystko, co masz do powiedzenia w tej sprawie?

Gość gość
jak macie dzieci to naprawiac ,jak nie to nie.

Gość gość
pakuj sie i ukladaj sobie zycie na nowo. Nie widze przyszlosci z facetem który nie ma umiaru z alkoholem. bedzie coraz gorzej

Gość gość
dzieci nie mamy. sa dni, ze czuje sie na prawde fajnie, ale niekiedy - tak jak dzisiaj nie mam checi ani sil na nic.. ciagle sie czepia mojej rodziny, bo u mnie wszyscy zle robia , a jego swieci... wytrzyma max 3-4 dni bez piwa. pozniej sobie kupi 2-3 po pracy. a w swieta to kazdego dnia pil, do konca :( jak nie pije jest super... ehhh

Gość gość
a ja ciagle mam nadzieje,ze sie zmieni i bedzie dobrze... chyba naiwna jestem

Gość gość
Ciężko będzie twój konkubent to chyba alkoholik