Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub w sierpniu 2014

Polecane posty

Gość gość

Która bierze ślub w tym roku ? w sierpniu tak jak ja? Jak przygotowania? Ja właśnie szukam biżuterii bo suknia już jest :)

Gość pm sierpień
moja suknia się szuje w maju ją zobaczę już się nie mogę doczekać. też jeszcze nie mam biżuterii :)

Gość i jaaa
ja też mam ślub w sierpniu :) drugiego. Biżuterię już mam :)

Gość gość
Ja niestety biżuterii nie mam ale mam za to wymarzone butki, biżuteria sie nie martwię bo zawsze sie jakas znajdzie :)

Gość sylwia_drzew
Nasz Ślub też w sierpniu, większość spraw mamy mniej więcej ogarniętych, szukamy jeszcze auta i wódka nie kupiona.

Gość pm sierpień
ja szukam butów chcę niebieskie i nigdzie nie mogę znaleźć takich żeby mi odpowiadały :)

Gość gość
dziewczyny, a gdzie kupiłyście biżuterie i jaką ? Pochwalcie się :)

Gość eskaniebieska
Ja też 2 sierpnia :) :) :) Sukienka i buty są :) Biżuterię dzisiaj właśnie zamówiłam przez neta bo nigdzie nie mogłam znaleźć z różowymi akcentami i dopiero w internecie znalazłam Ale moge sie pochwalić wyborem http://www.chocojewelry.com/bizuteria-slubna-i-wieczorowa/130-kp6.html Jutro albo pojutrze powinnam go juz mieć:) Podoba Wam się?

Gość gość
Mnie osobiście sie nie podoba... Lubię różowy ale to jest jak dla mnie jakies odpustowy, ale to moje zdanie nie sugeruj sie nim, pytałam wiec odpowiadam

Gość gość
a dla mnie bardzo ładny, taki >dziewczęcy< i bardzo oryginalny no i będzie się pewnie ślicznie mienić :) jak światło pójdzie na kryształki a sukienkę będziesz mieć jaką kolorystycznie? ..............mnie się w tym sklepie zaczarował ten http://www.chocojewelry.com/bizuteria-slubna-i-wieczorowa/458-bizuteria-srebrna-komplet-kp90.html Niestety mam bardzo zabudowaną górę sukni i nie było by go widać ale jakbym miała wybrać to TYLKO TEN