Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femme fatale24

CHYBA JESTEM FEMME FATALE

Polecane posty

Gość Femme fatale24

Od kiedy tylko sięgam pamięcią, zawsze potrafiłam z łatwością rozkochać w sobie każdego faceta który pojawił się na mojej drodze, wystarczy parę spotkań a faceci nie mogą o mnie zapomnieć, i nie chodzi tu o dobry seks bo on nie zawsze jest, spotykałam się też z jednym chłopakiem 4 miesiące z którym w ogóle nie miałam seksu a potem się rozstałam i on nie mógł o mnie zapomnieć, wydzwaniał po znajomych, pytał się ciągle o mnie i żeby mnie przekonali żebym do niego wróciła. Nawet jak zapoznam się z kimś przez nk czy facebook i popiszę z nim to on potem pisze że nie może o mnie zapomnieć choć wie że na spotkanie nie ma szans bo jest zbyt daleko i wie że mam faceta. Teraz też jestem z facetem obecnym ale zastanawiam się nad rozstaniem bo zachowuje się bardzo nieodpowiedzialnie i on płacze że się zabije jak z nim nie będę bo mnie tak mocno kocha...

Gość gość
Ubieraj się mniej wyzywająco. Zrób sobie sztuczne siniaki, załóż różne skarpetki. Rozmawiaj z mężczyznami , ktoś musi.

Gość Femme fatale24
Ale wydaję mi się że ubieram się normalnie i odpowiednio do pory roku, i niezależnie od tego jak jestem ubrana to jest tak samo, zawsze ktoś się zainteresuje, nie wiem może mam bardzo miły głos i takie niewinne dziecinne spojrzenie, a może to coś jest dziedziczne? moja babcia też umiała rozkochiwać w sobie facetów, miała 3 mężów w swoim życiu :D

Gość Femme fatale24
Czy jest tu jakaś kobieta która też tak ma?

Gość gość
Te, Femme Fatale ,oni już dawno mają Cie gdzieś. Tobie się wydaje , że pamiętają a tak nie jest. Stawiam Ci 3 karty i cowidzę? Widzę, żezaden facet nawet Cie nie pamięta.Nawet nie wspomina ani dobrze ani źle. Po prostu Ty masz iluzje. Dam radę ułóż sobie zycie. Mówi Ci to doświadczona zyciem Wróżka Anuszka. Aha jeszcze w kartach widzę , że spotkasz na swj drodze faceta ze sztucznymi zębami. Ale spoko,sporo zarabia, będzie git!

Gość gość
Zaraz - w kartach też widać, że on dla Ciebie porzuci żonę i wstawi szuflady!!!

Gość gość
Jestes? Mogę dalej mówić za sms za jedyne 7,39

Gość gość
Ja tez mam 3 meza i w dodatku bogatego ! W końcu zmadrzalam i rozkochalam w sobie właściwego faceta. Trzymaj sie zdala od golodupcow:) Tez mam każdego jak tylko sie troszkę postaram :D Niektóre dziewczyny. Tak maja i ja to tez mam :p

Gość gość
Albo dobra mówię gratis. Twój przyszły dzisiaj do mnie dzwonił i mówił, że jeszcze cie nie zna a jużtęskni. Tak mówia karty. Dobra ,powodzonka!

Gość Femme fatale24
wróżko ja tam nie wieżę w takie pierdoły o przepowiedniach :D Ja opisuję przeszłość jak byłam postrzegana po każdym kontakcie z jakimś facetem i że każdy o mnie pamiętał i nie dawał mi spokoju przez jakiś czas, to było na przestrzeni kilku lat, wiadomo że nikt do tej pory nie będzie nade mną rozmyślał :D ale długo nie mogli zapomnieć po prostu...

Gość gość
Jeszcze coświdze w kartach, dzwon to Ci wyjawie, za jedyne 3,89

Gość Femme fatale24
dobra weź spadaj!

Gość gość
Oj widzę zmiany!!!! W ciągu 2 dni!!!!

Gość gość
Oczywiscie zainspirowałamsię w swoich wróżbach sms od innej wróżkiktóra 10 razy dziennie sle mi podobne pierdoły.

Gość Femme fatale24
Są tu takie kobiety które mają to "coś"? coś co tak przyciąga i nie daje zapomnieć

Gość gość
Femme teraz rozłożyłam karty ziołowe.....matkoco ja widze..,że poznasz multimilionera....matko....

Gość gość
Czy mam wyjawić Ci wiecej?

Gość Femme fatale24
uważaj bo orgazmu dostaniesz :D

Gość gość
Choć sen mnie morzy wyłożę Ci kabałe

Gość gość
23:45 juz ci napisałam

Gość gość
Oj ide spć, bosen mnie moży. A karty-cóż.....spiesz się bo czas działa....

Gość gość
Wyślij jutro totka....wygrasz sporą sumę w przedziale od 2 zł do 10!

Gość gość
ja też tak mam. ale teraz trafilam albo na kogos kto sprawia pozory, albo na kogos kto po prostu boi sie zwiazku, bo fakt faktem, ze sie odzywa, ale trzyma mnie troche na dystans

Gość Femme fatale24
No to już nie możesz być femme fatale bo od razu by za tobą szalał, w moim przypadku zawsze tak jest.

Gość gość
Ale o 0,5 roku ciagle sie odzywa- przez stwierdzenie, ze trzyma na dystans, mam na mysli, ze nie mowi o uczuciach, tylko raz powiedzial ze jest zauroczony, ale generalnie jego gesty pokazuja ze nie jestem mu obojetna, po prostu byc moze wyczul ze na mnie jedyne co dziala to trzymanie na dystans

Gość Femme fatale24
trzyma cię na dystans bo pewnie liczy tylko na seks, gdyby cię naprawdę kochał to by to mówił i pokazywał jak w przypadku każdej femme fatale

Gość wiedzma0700000
Ja też tak mam :) I to do tego stopnia, że raz nawet gdy poszłam do łóżka z facetem tego samego dnia co się poznaliśmy ( czyli wg wszelkich reguł nie powinien się mną zainteresować poważnie ) 4 miesiące później mi się oświadczył! Tu nawet nie chodzi o urodę, ale o jakiś taki niewytłumaczalny magnetyzm. Podobno to widać bardzo w sposobie chodzenia u kobiety i w spojrzeniu. Jaki masz znak zodiaku? Znam jeszcze jedną taka kobietę i urodziła się tak jak ja 12 kwietnia :)

Gość Femme fatale24
ja jestem wodnik, faktycznie jest coś takiego w spojrzeniu i w sposobie chodzenie i ogólnie, u mnie nawet bez seksu na początku to facet się mną bardzo interesuje a po seksie to gotów jest wszystko oddać i dla mnie zrobić, poważnie, chyba ten seks też tak przyciąga bo już nie raz słyszałam że seks ze mną jest najlepszy, nieziemski i też słyszałam od dwóch facetów z którymi byłam w związku że nawet jak ze mną by nie byli i mieli by inną to i tak chcieliby się ze mną spotkać na seks

Gość Femme fatale24
I tak też był że rozstałam się z jednym który mi tak powiedział i byłam już z innym a ten poprzedni i tak chciał się ze mną spotykać na seks a jak odmawiałam to i tak chciał się spotkać i zostać przyjacielem chociaż bo nie może o mnie zapomnieć