Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popierdoliło mnie do reszty u fryzjera:( Ścięłam włosy do uszu

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nie płaczę ale jestem blisko wpadnięcia w histerię i depresję. Co mnie podkusiło to nie wiem!

Gość gość
Jeszcze nie płaczę ale jestem blisko wpadnięcia w histerię i depresję. Miałam włosy bardzo gęste, zdrowe, do połowy pleców. Denerwowało mnie, że się puszyły i poszłam do fryzjera który doradził mi skrócenie włosów. Zgodziłam się a teraz mam długośc taką, że nie mogę zrobic kucyka:( Dziewczyny, jeszcze chwila a naprawdę zacznę płakac. To do mnie dociera powoli ale czuję, że to jednak nie jest koszmar a rzeczywistosc!

Gość gość
Jeszcze nie płaczę ale jestem blisko wpadnięcia w histerię i depresję. Miałam włosy bardzo gęste, zdrowe, do połowy pleców. Denerwowało mnie, że się puszyły i poszłam do fryzjera który doradził mi skrócenie włosów. Zgodziłam się a teraz mam długośc taką, że nie mogę zrobic kucyka:( Dziewczyny, jeszcze chwila a naprawdę zacznę płakac. To do mnie dociera powoli ale czuję, że to jednak nie jest koszmar a rzeczywistosc!

Gość gość
a ladnie ci w takiej fryzurze?

Gość gość
Właśnie brzydko:( Wiem, włosy odrosną ale jestem bliska płaczu. Czuję się jak bohaterka tragikomedii

Gość gość
Kochana jestem fryzjerka , i uwierz że nie raz mnie fryzjer do płaczu doprowadził .Raz miałam tak sciachane włosy ze przez rok doprowadzałam je do kultury , posiapała mi degażowkami tak włosy ze kazde w inna stronę leciało .I miałam wiecej roboty niz przy długich teraz sama sobie scinam włosy , bo jak sobie spieprze coś to pretensja bedzie do samej siebie :)A włosy nie ręka odrosną :)

Gość gość
a wiesz że włosy odrastają??? czekaj

Gość gość
Dzięki dziewczyny!:) Macie rację, to nowe doświadczenie

Gość gość
Ja dwa razy tak zrobilam :D masakra. Normalnie boba sobie zrobilam. I tez zalowalam. Teraz juz odrosly i zapuszczam.

Gość gość
No ja też mam boba! Nie wiem co mi strzeliło do głowy:) Jednak głupie jesteśmy - lata zapuszczania i jedna szalona decyzja, z której czlowiek cieszy się przez 3 godziny a potem szok i niedowierzanie:PP Pozdrawiam Was

Gość gość
ja ci powiem na pocieszenie, ze dzis SAMA chwycilam za nozyczki i degazowki i sciachalam sobie wlosy byle gdzie , bez ladu i skladu :DD ..mam nadzieje,ze to bedzie jakos w miare wygladac

Gość gość
A jakie degazówki masz z pojedynczymi zabkami czy podwójne ząbki ?

Gość gość
nie martw się dziewczyno, mnie też nie raz fryzjer ogolił na krótko, i nie czułam sie z tym dobrze, układaj sobie jakoś tą fryzure by dobrze wyglądać, szybko Ci odrosną nawet nie zauważysz, ani sie waż płakać :D kup sobie serum Radical, szybko po nim rosną włosy, mi przynajmniej bardzo szybko rosły :p i pij skrzyp do tego :) urosną

Gość gość
Jesteście niezastąpione! Odrobine mi lepiej. A u Ciebie na pewno fajnie wyszła fryzurka:))))

Ile ja to razy przerabiałam... Tyle czasu ścinałam na krótko, żałuję do tej pory. Włosy to włosy - odrosną. Jest nowe doświadczenie i zarazem nauczka na przyszłość, nie martw się!

Gość gość
podwojne ząbki

Gość gość
Jak podwójne to masz szansę , że będzie lepiej to wyglądało :) Te Twoje scinanie .Błąd tempera niszczy włosy bardziej a najzdrowsze scinanie włosów to jest brzytwą :)No ale do tego trzeba mieć umiejętnosc .Bo obcinanie poe nie odpowiednim katem otwiera się łuski wlosa i wszystko wnika w taki włos dobre i złe rzeczy