Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaa22

Pierwsza wspolna noc, jak i co?

Polecane posty

Gość kamilaa22

znam tego chlopaka juz rok, od 6 miesiecy zaczelismy sie spotykac, wczesniejsze 6 miesiecy niestety mial on dziewczyne z ktora mu sie niezbyt ukladalo..i nawet nie mielismy jak sie sam na sam spotkac poniewaz poznałam go przez znajomych. od 3 i pol miesiaca jestesmy razem , wlasnie zaprosil mnie na noc u niego.nie wiem jak co on zamierza, ogolnie mieszka sam.wynajmuje mieszkanie a ja mieszkam w akademiku.Mam znim zjesc kolacje przyszykowana przez niego, obejrzec jakis film. i zostac na noc, nie wiem czy wziąć zkwykle pizamy..wsrod kolezanek z pokoju chodze w bokserkach i koszulce.czy cos bardzije seksownego..nie chce wyjsc na idotke ktora nie wiadomo o czym mysli. Jezeli pomocne jest on starszy o 2 lata.

Gość przeemo 23lata
JESTEŚ KUR/WĄ

Gość gość
A o czym myślisz?

Gość gość
Dziewczyno, jaka piżama, po prostu umyj tyłeczek i foczkę, załóż na zad czyste majty bo po filmie po prostu się posunie, a jak bedziesz nie podmyta to możesz oberwać :) Myślę że pomogłem

Gość gość
Chyba wiesz ,ze na ogladaniu fil.u sie nie skonczy. O ile do tego dojdzie. Wez cos zmyslowego, ale nie tandetnie nachalnie seksownego. Podejrzewam, ze jemu sie bedziesz podobac nawet w tych bokserkach.

Gość gość
Ja bym wzięła zloty kombinezon, nic nie odsłania a jest seksowny

Gość kamilaa22
PrZemo23lata? Czemu jestem k***a? Poprostu sie pytam