Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

B.prosze o pomoc dlaczego nie chudne gdzie robie blad

Polecane posty

Gość gość

1,5m-ca temu ur. 3dziecko.mam 34lata.moja waga sprzed ciaz to okolo 52-54kg przy wzroscie 169.nosilam 36 i b db czulam sie ze swoja figura. W ostatniej ciazy przytylam 16kg.przyznaje ze przez cale zycie nie odzywialam sie zbyt zdrowo-przede wszystkim mnostwo,nieprawdopodobnie duzo slodyczy.oprocz tego posilki raczej niewielkie i po 18raczej nie jadlam.ruch tyle ze codzienny a jestem osoba energiczna,ale sportu jako takiego brak. Po ostatnim porodzie od razu po ubylo mi 5kg czyli zostalo 65.Jem b zdrowo,zero cujrow,bialego pieczywa,posilki co 3godz,np.wczoraj rano o 8sok owocowy(150kalorii sok bez cukru i konserwantow),ide maszetowac 7km b.szybki matsz wlasciwie matszobieg.Okolo 11 -1,5grahamki z poledwica lososiowa,mnostwem warzyw i jajkiem.obiad kawalek piersi z przyprawami z grilla plus 2lyzki ciemnego ryzu plus salatka z feta plus mnostwo warzyw i ziol.kolacja platki owsiane pare owocow suszonych plus jogurt 0%tluszczu.Dodatkowo pije okolo wody . Karmie piersia choc niewiele bo pokarmu malo ,ale wczesniej intensywniej mala karmilam. Waga od 2tyg.stoi na poziomie58-61 i tak w kolko.nie kumam tego bo rano waze np.60 a drugiego dnia potrafie 58.i tak od 2tyg.zero postepu mimo diety wg indeksu glikemicznego(nie jem produktow zakazanych.).diete mam urozmaicona wydaje mi sie.jem tez okolo 2owocow dziennie-np.jablko i kiwi.1sok dziennie ale taki bez cukru i kons.majacy okolo 150kalorii. Czy robie cos nie tak?czy organizm przezyl szok i po codziennej dawce sloika nutelli ,ciastkach i innych slodyczach po fostarczeniu mu zdrowej diety cos sie pochrzanilo?? Czy ta waga ruszy?

Gość gość
Przepraszam za interpunkcje i literowki ale pisze z tel. Karmiac mala .

Gość gość
Chciałam ci odpisać, ale co nie napisze, to spam! Wkurza mnie to i chyba pozegnam się z kafe. Pewnie jakbym o therm line pisała to by wysłano bez problemu.

Gość Malwina_Odchudzaczka
nie przesadzasz? Miesiac temu urodzilas dziecko, dopiero polog sie skonczyl. masz poprzestawiane hormony. daj sobie czas na dojscie do wagi. zobacz jak super Ci idzie. masz fajna diete, ruch, poczekaj troche, wszystko jest ok. bobas wykancza, pewnie nie spisz, dzien zabiegany, ciezko byc mama. czasem nadmiar kortyzolu utrudnia chudniecie, zobacz tlustezycie.pl laska opisuje ten proces

Gość gość
podnosze