Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minini4

Pomożecie? Przetłuszczające się, suche, wypadające włosy z łupieżem...

Polecane posty

Gość minini4

Więc tak. Przez ostatnie kilka miesięcy miałam bardzo dużo stresu - m.in. śmierć bliskiej mi osoby. Bardzo się zaniedbałam jednak chciałam to zmienić. :) Moją największą bolączką są włosy. Nie mam pojęcia jak się za nie zabrać. Są bardzo suche, cienkie, puszą się, przetłuszczają, mam łupież, bardzo wypadają i ostatnio zauważyłam, że rozdwajają mi się końcówki. Wcześniej miałam bardzo krótkie włosy, zapuszczam je i od tamtej pory nic z nimi nie robiłam - chodzi mi np. o podcinanie, czy zmienianie fryzury. Teraz mam je do łopatek i chyba taka długość mi odpowiada. Jak je ujarzmić? Ktoś mi pomoże? Jakieś suplementy diety, szampony? Czy nie będzie jeszcze gorzej gdybym chciała je przyciąć lub pocieniować? Z góry dziękuję za pomoc. :)

Gość kaczkakaczowa
Zacznij od wyruszenia do fryzjera i wypytaj się jej lub jego - na pewno ci coś doradzi w sprawie fryzury i niesforności włosów. :) Jedz tabletki ze skrzypem i produkty, które zawierają witaminy z grupy B. Jeżeli nie masz czasu to kup sobie tabletki Witamina B Complex, przystępna cena )ok. 4 złoty) i jest ich sporo bo aż 50.