Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy widzicie w tych arabach, murzynach..turkach itp

Polecane posty

Gość gość

Abstrahując od wulgarnych wpisów mężczyzn (Wstyd) wiele kobiet tutaj pisze o atrakcyjności murzynów, arabów, turków. Ja tego za grosz nie rozumiem. Ani to przystojne ani ładne, że już o chorej mentalności nie wspomnę. Może jestem jakąś seksualną rasistka ale dla mnie Arabowie, Chińczycy, Murzyni nie są w ogóle brani pod uwagę jako mężczyźni. Nawet jednego przystojnego chińczyka, araba czy murzyna nie jestem w stanie wymienić. Gustuje w blondynach wiec mój gust seksualny sięga od Polski pod Skandynawie i szeroko pojęty zachód.Jestem nawet czasem zrozumieć fascynację południowcami ale rzadko. Zdarzy mi się uznać jakiegoś Włocha czy Hiszpana za przystojnego. I serio uważam że wielu polaków jest przystojnych.

Gość gość
A co Ty widzisz w Polakach i Skandynawach? Jak dla mnie są paskudni. Nie widziałam ani jednego przystojnego Polaka, czasem jakiegoś Skandynawa.

Gość gość
Tak samo zobaczyć ładną Polkę powyżej 25 roku życia to tak jak strzelić szóstkę w totka. Nie jesteście lepsze.

Gość gość
Ale jeśli Polacy dla ciebie są paskudni to ty musisz być jako Polka taka sama. Masz ten sam typ urody...głupie wytłumaczenie.

Gość gość
Też uważam arabów za obrzydliwych. Ta monobrew, te chore zwyczaje. Daj spokój. A głupie poleczki dają d**y i oni myślą, ze każda to d****** Wstydze się za takie szmaty i ich nienawidzę, bo później taki arabus do mnie podchodzi i myśli, ze mu wszystko wolno.

Gość shes a creation of able hands
A skąd pomysł, że oni się polkom podobają. Polki dają im d*py żeby móc się potem tym chwalić przed koleżankami i być na czasie, bo dawanie d**y obcokrajowcom jest modne. To wszystko.

Gość gość
aha czyli jak mają do wyboru np przystojnego Anglika a Arba to dają du...ę Arabowi żeby pochwalić się koleżance że spały z obcokrajowcem który im sie uwaga NIE PODOBAŁ. Mądre serio. Wymyśl jakąś bardziej sensowną teorię.

Gość gość
Mieszkam gdzieś, gdzie turasów, arabów, czeczenców i albańców jest dużo. Uwierzcie mi...to jest rak, który toczy zdrowe społeczeństwo. Brudasy lenie i nieroby:o siedzą na socjalu i ciągle im mało praw. Porażka:o

Gość gość
Ja nie rozumiem tej nagonki na arabów. Mam dwóch znajomych arabów i to świetni kolesie, bardzo kulturalni mili i uprzejmi nie to co wrednie chamscy polacy.

Gość gość
Właśnie byłem w sklepie i brudaska (arabka) darła mordę na kasjerkę ze ją zwolni z roboty bo za drogo wyszło za olej przy kasie. Okazało sie ze ta brudna pezda nie ume czytać i wzieła ten droższy:o. Oczywiście płaciła talonem z socjala:o

Gość gość
kultura nie zależy od nacji. ci co wysadzili WTC też byli mili i w ogolę, tak ich szkolą. Jeden był tak miły że sąsiedzi byli w szoku.

Gość shes a creation of able hands
Nie, nie ja mówiłem przystojny Polak vs brzydszy od niego obcokrajowiec to polka da d**** obcokrajowcowi, żeby się potem chwalić.

Gość gość
Jak się Polacy obrazili o prawdę :D Tak, Polacy mi się nie podobają, bo jestem brzydka :D Co za jakiś porąbany tok myślenia macie :D Nie podobają mi się, bo są obrzydliwi, proste. Lubię południowy i słowiański(nie mylić z Polakami, oni mają ze Słowianami tyle wspólnego, co Eskimos z rasą czarną), a Polacy, czy Skandynawowie mi się nie podobają. Mało tego często słyszy się, ze Polki są ładne z ust obcokrajowców, a teraz znajdźcie chociaż jedną kobietę z zagranicy, która powiedziała, że Polacy są przystojni ;)

Gość gość
Zastanówcie się nad swoim postępowaniem. Obrażacie ludzi innej narodowości, innej rasy, a oburzacie się, że Polaków nikt nie lubi na świecie. Takie zachowanie jakie teraz prezentujecie nie budzi sympatii.

Gość gość
Ja jadę do pewnej miejscowości gdzie normalnie same Turki, jedna wielka rodzina, tak się posprowadzali nawzajem do zachodniego kraju. Nie ma na czym oka zawiesić. Normalnie jak półroczne życie w zamkniętym klasztorze. Pamiętam że raz poszłam na disko, to normalnie grupa Turasów wybierała sobie laski i chodzili za nimi krok w krok. Normalnie ja musiałam wyjść bo już nie wytrzymałam cały wieczór tańczył koło mnie, stał koło mnie jak siedziałam w loży i stał pod drzwiami wc jak wychodziłam. Szok. A Co głupsza polka szła z nimi za zaplecze, inne już w tańcu dawały. Obok mnie tańczyła polka, której Turas od tyłu cycki miętosił. Potem to już w ogóle obniżył jej stanik i gołe jej macał a ona się gibała i heja. Szok/

Gość gość
a ja nie mówiłam o polakach a o anglikach np.

Gość gość
Temat jest rasistowski, zgłaszam do usunięcia.

Gość gość
sama masz porąbany tok myślenia. Masz taki sam typ urody jak Polak. Więc jeśli oni są obrzydliwi to polka tym bardziej. A w ogolę wiesz co to znaczy Słowianin? No właśnie. Nie mówię ci co ma ci sie podobać ale obrażanie swojego TYPU urody jest głupie?? Najpiękniejsza Polka to mit. Juz dawno obalony na rzecz Ukrainek, Rosjanek, kobiet z Ameryki południowej czy Skandynawek. Owszem sa brzydsze od Polek: Angielki czy te z Południa Europy ale.. A Polacy mają wzięcie, tylko musisz pojechać poza dziurę Polską aby zobaczyć.

Gość gość
26.04.14 Rzecz w tym, że nie mam polskiego typu urody. Poza tym Polki w porównaniu z Polakami są naprawdę ładne. Zajrzyj sobie, które narodowości są słowiańskie. Polacy też, ale niedawno udowodnili, że w Polakach płynie więcej krwi germańskiej niż słowiańskiej. Polacy to nie mój typ urody, bo nie wyglądam na Polkę, wiele osób mi to mówiło. Nie napisałam, że Polki są najpiękniejsze, ale że są ładne. Zgadzam się, ze Ukrainki, Rosjanki i Latynoski są pięknymi kobietami, ale Skandynawki? Mają męską urodę i nie różnią się od Angielek, czy Niemek. Ładne są też Arabki, Hinduski i w ogóle Azjatki. Z kolei kobiety z południa Europy często są piękne, a niektóre nie, więc tutaj bym nie generalizowała. U kogo Polacy mają wzięcie? Chyba u takich samych pasztetów jak oni sami.

Gość miś wedrowny
ja duzo jeżdże i nie mam problemu z wyrwaniem w zach europie ale to zalezy od kraju - taka hiszpania czy Polska (Japonia też bylem krotko) to problem, tam wale konia:-O ale są 2 inne kraje które tez znam i wystarczy byc uśmiechniety, znac jezyk i :classic_cool: Mam za to pytanie do dziewczyn - spotkalem sie niedawno z opinia jednej laseczki 19lat że woli turków bo przystojni a ona ma wiekszy orgazm z przystojnym. Możliwe to?

Gość gość
Jasne ze nie masz polskiego typu urody...teraz to pewnie miss Ameryka jesteś z Argentyny. Ta ten sam typ urody i polak brzydki a polka ładna. To tak jakby powiedzieć że Japończyk przystojny a Japonka brzydka..A wyglądają tak samo.

Gość gość
26.04.14 Normalnie, po prostu mam egzotyczny typ urody, masz z tym jakiś problem? Właśnie często zdarza się, ze w narodowości są ładne kobiety, a mężczyźni brzydcy i odwrotnie. Wystarczy spojrzeć na większą grupę ludzi narodowości polskiej i na 10 Polek 8 będzie ładnych, a na 10 Polaków może 1 będzie przystojny, ale będzie miał przy tym szujowaty ryj.

Gość miś wedrowny
polki sa ladniejsze niż Polacy, to nie ma watpliwości ale JAKIE TO MA ZNACZENIE? !! Ponawiam pytanie - czy jak facet przystojny to większy orgazm?????????

Gość gość
Sama sobie zajrzyj ale i tak ci to nic nie daje bo sama sobie swoją listę stworzyłaś wiec WTF? ojej bo ci mówili że wyglądasz na?? Czyli mamy uważać twoje typy za ładne i twoje typy za brzydkie? Same piękne Ukrainki często wybierają polaków.

Gość miś wedrowny
Ukrainki wybierają polaków dla kasy tak samo jak Polki wybierają angoli dla kasy. to oczywiste ale mnie to nie interesuje - co jest z tymi przystojnymi - macie z nimi wiekszy orgazm?????

Gość gość
Sama sobie zajrzyj ale i tak ci to nic nie daje bo sama sobie swoją listę stworzyłaś wiec WTF? ojej bo ci mówili że wyglądasz na?? Czyli mamy uważać twoje typy za ładne i twoje typy za brzydkie? Same piękne Ukrainki często wybierają polaków. ___ Nie stworzyłam żadnej listy, po prostu Polacy ze swoim typem urody bardziej pasują do Germanów, nie Słowian. Mówili, że wyglądam na Latynoskę. Niejednokrotnie to słyszałam. Sobie uważajcie jak chcecie, dla mnie jeszcze lepiej, jeżeli będą Wam się podobać inni faceci niż mnie, przynajmniej zostawicie mi przystojnych ;) Chyba nie sądzisz, że śliczne Ukrainki wiążą się z brzydkimi Polakami, bo im się podobają te krzywe ryje? Często nie mają wyjścia i wolą wyjść za Polaka niż żyć w biedzie.

Gość miś wedrowny
masz wiekszy orgazm z przystojnymi??:-D