Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupilyście na promocji w rossmanie lub zamierzacie?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie tam Wibo jest ok, ladna czerń, wytrzymuje cały dzień, dobry pedzelek

Gość gość
co wy piszecie te eyelinery z eveline nie sa po 6 zlotych tylko drozsze nawet po promocji!!nie piszcie zle dziewczynie!! wibo jest po 6 moze ale eveline drozszy.

Gość gość
niestety zadnych promocji nie ma na balsamy raczej do ciala a nawet jak sa promocje na te eyelinery to i tak baby sprzedwczynie wam nie sprzedadza po promocji jak im nie powiecie ze na to jest promocja.bo one nie wiedza na co jest.

Gość gość
u mnie tez jest z promocji balsam body 500ml z 6. 49 na 3. 99 kupiłam dwa i podkład również :)

Gość gość
Ja zbankrutuje przez tę promocje tyle zapasów narobilam, a jeszcze się czaje na kredke biala na linie wodną i jakąś paletke z loreala i coś do brwi:D

Gość ona8263676
były dziś lakiery z wibo po 2,99, te expres grow jakoś tak się, lubię je, ale taki dziki tłok dziś był, ze nie chciało mi się tam stać. kojarzycie, czy można jeszcze gdzieś dostać takie plastry na zaskórniki?

Gość gość
gowno kupilam, bo za kazdym jak podchodze do stojakow, to jest tam kupe rozpychajacych sie bab myslacych, ze tylko one chca cos kupic

Gość gość
Dla mnie z tuszy istnieje tylko MF zawsze jak kupię inny to żałuję. Ostatnio maybelina wzięłam bo był w biedronie po 13 zł i uzylam z 3 razy gowno do wyrzucenia.

Gość gość
nie siejcie paranoi. Regularna cena eyelinera z eveline to 11zł z groszami, więc po obniżce będzie niecale 6zł. Jutro się przejdę jeszcze raz do drogerii i wkleję wam paragon bo też muszę sobie zrobić zapas. Dzis bylam w rossmanie bez tego akurat stanowiska ale kupilam sobię brazowy cien mabelinne collor tato, rozświetlacz w kredce z lovely,tusz żółty też z lovely. W naturze obkupiłam się w 3 paletki- nude z catrice i essence, hot colors z my secret, pojedynczy habrowy matowy cien z gloden rose, kredka do oczu z catrice, cien z catrice stare złoto-metaliczny,wspaniały kolor :D bazę ingrid, kredkę-cień z essence i pędzelek skośny. Wydałam w sumie niecalą 100 ale będę miała zapas kolorowych kosmetyków do pracy na co najmniej rok

Gość gość
eyelinery tylko dzis mozna bylo kupic po promocji nie ma zadnych innych rzeczy na promocji niestety typu balsamy do ciala itd..

Gość gość
To i ja się wypowiem: - podkład max factor lasting performance, jest świetny (jedyny minus, lekko ciemnieje na twarzy) - podkłąd rimmel wake me up z pudrów jeżeli zależy wam na macie nie polecam drogeryjnych, tylko kryolan anti shine lub kryolan dermacolor fixing powder rewelacja - tusz max factor 2000 calorie lub masterpiece max (dzisiaj w rossmanie były 2 ostatnie 2000 calorie )

Gość gość
O tak baby i dziewoje zastawiajace dojście i otwierające wszystko co im w łapy wpadnie. Kupiłam wcześniej otwierany tusz, wypackany wlot cały.powinni foliowac i tyle.

Gość gość
co to tez rozsweitlacz w kredce z lovely?? napiszcie wlasnie czy jest tez na promocji jakis korektor pod oczy

Gość gość
nie chodzi o eyeliner w pisaku tylko w buteleczce z pędzelkiem

Gość gość
Na promocjach kupuje zwykle lakiery do paznokci i maskary. Czasami pomadki albo blyszczyki

Gość gość
co do kredki na linię wodną, nie polecam białą tylko kremową, nude ja kupuje max factor 090 natural glaze

Gość gość
Jak byłam kiedy w promocji były podklady to sloiczki revlona prawie wszystkie umazane. Masakra

Gość gość
Śpieszę sobie ten numer kredki i pójdę jutro zobaczyć:D

Gość gość
korektory, pudry, podkłady i róże były w tamtym tygodniu

Gość gość
jak byłam dzisiaj w rossmanie to kasjerka non stop musiała mówić, żeby nie otwierać tuszy :/ co do kreski mf, na promocji kosztuje 15 zł ;)

Gość gość
mam prosbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy wiecie czemu wycofali krem babydream taki super zielony nawilzajacy w takiej zielonej tubce...sa tylko niebieskie chyba nigdzie nie ma juz zielonej tubki....buuuuuuuuu

Gość gość
W rossmanie do którego chodzę od jakichś 4 lat nigdy nie wiedziałam babydreamu zielonego, a patrzę na wszystkie artykuły bo kupuje szampon, oliwke i czasami krem.

Gość PolinkaMarzek
ha do jutra jest Sally Hansen w rossmanie -20% wiec szybko biegnijcie kupować! normalnie bym nie kupila bo za drogie dla mnie sa te lakiery (mimo ze swietne jakosciowo) ale na promo zawsze se skusze