Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam propozycje seksu

Polecane posty

Gość gość
Bo faceci tacy sa, zrozum to wreszcie.Jeszcze nie jeden będzie ci tak mowi..tez w tym wieku tak myślałam. .

Gość gość
Ok. Miło się gadało niemożliwy. Fajny jesteś , dzięki wszystkim poza tym. Cześć.

Gość gość
Już od razu że faceci tacy są, bo całe zło tego świata to nasza wina ;) kobiety też dużo obiecują i odchodzą, takie jest życie, nie można zatrzymać kogoś na siłę. A Tobie autorko radzę nie rozpamiętywać, zająć się sobą, nie myśleć o byłym, usuń z pola widzenia wszystko co Ci go przypomina i rób coś byleby tylko nie myśleć, wyjdź do ludzi, znajdź sobie jakieś hobby, pobiegaj, pojeździj na rowerze... za oknem piękna pogoda (no może nie dziś akurat ;)), wykorzystaj ją :)

Gość gość
Wiem o czym mówisz dziewczyno. Przechodziłam przez to samo. Tylko w moim przypadku okazało się ze chłopak miał naprawdę poważne kłopoty. Nie będę zdradzać co bo to już jego sprawa. Tylko mnie najbardziej zabolało ze ze nienie pozwolił sobie pomóc Ale ty przestan już o tym myśleć i tyle. Wszystko z czasem minie. Trzymaj się,pa :-)

Gość gość
Autorko topiku 🌻 Przytulam Złamane serce boli najbardziej ale za jakiś czas boli mniej i z czasem się zapomni Wiem brzmi nieprawdopodobnie Takie życie A potem spotkasz Kogoś i poczujesz się tak jakbyś wróciła do domu :) Tego Ci życzę 🌻