Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trace pokarm pomocy

Polecane posty

Gość gość

Kamrmie juz piersia prawie 5 misiecy.Od prawie dwoch tygodni nie czuje zeby naplywal mi pokarm (uczuci takich igielek) miedzy karmieniami.Zawsze musialam miec wkladki do biustonosza a teraz nie.Jak zaczne karmic to dopiero pokarm naplynie po niecalej minucie a wczesniej na sama mysl ze ide karmic juz mi mleko wyplywalo.Mala sie zaczyna zloscic bo jej na poczatku nic nie lec***ije koperek ale nie widze poprawy.Nawet juz po nocy nie sa nabrzmiale jak wczesniej.Karmie co 2 lub3 godz,

Gość gość
5miesto juz chyba wystarczy tego cyca

Gość gość
To normalnie laktacja sie unormowała nie tracisz pokarmu. Ja też od tego czasu nie uzywałam juz wkładek i miałam miękkie piersi a mleko mimo to było. Pij dużo kawy zbożowej z mlekiem, karmi, dużo zup ogólnie, wody, kompot z jabłek super działa, i herbata na laktacje.

Gość gość
Nie jedz pikantnych rzeczy i kofeiny z zbyt dużych ilościach no i nie pij szałwii ani mięty bo to "wysusza" pokarm. Przed karmieniem ciepły prysznic i masaż piersi

Gość gość
A u 6 mc to kryzys laktacyjny :)

Gość AdamSadam
Jak tracisz pokarm to idź coś kup do marketu, napewno znajdziesz coś na promo idiotko

Gość gość
do adam sadam mozesz mnie nie obrazac?! sam jestes idiota.po co tu weszles?

Gość AdamSadam
po to żebu ci doradzić, a teraz to nawet moge zwrócić uwagę że jesteś analfabetką

Gość gość
Weszles,wszedles. Co za różnica.;-)

Gość AdamSadam
U was na wsi pewnie żadna

Gość gość
Ironii nie zrozumiales,też zbyt bystry nie jestes. Nie wiem czy autorka ze wsi,ale ja nie. Co do problemu to wydaje mi się,że po pięciu miesiącach laktacja już dawno się ustabilizowała,przynajmniej u mnie tak bylo. Może to jednak kryzys i warto kilka dni spędzić na częstym przystawianiu do piersi.

Gość gość
Kochana ja wspomagam się herbatka laktacyjna hipp, jak sie jej napije na wieczór to rano mi omało nie eksploduja, bo mam tyle pokarmu :-)

Gość gość
Piersi he he

Gość gość
ja nie chce zeby jakis facet mi doradzal na temat laktacjii chyba ze to lekarz no ale ty nim nie jestes daleko ci do niego.blizej do chama. Dzieki dziewczyny za rady, z ta herbata sprobuje

Gość gość
Mi lekarz mówił zeby pić dużo chociażby wody. Ja tak miałam w 4 miesiacu i niestety z dnia na dzień było gorzej ,małemu zaczeło brakowac i musiałam dokarmiac. Niestety straciłam pokarm. A pierwsze dziecko było na piersi do roku i miałam mega dużo pokarmu jak go odstawiłam to musiałam troche ściągac choc to rok już byl. Nie wiem od czego to zależy