Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że coraz więcej facetów ma szerokie biodra i dupy jak kobiety

Polecane posty

Gość gość

masakra co to sie wyprawia

Gość gość
przez hormony w sciekach...... itd

Gość gość
Też to zauważyłam. I jeszcze kobiety z wąskimi biodrami i szerokimi barami :o

Gość gość
D**y jak kobiety kiedyś dziś faceci mają jędrne pośladki a kobiety albo płaskie albo tłuste.

Gość gość
Ja ciagle spotykam facetami z tyłkami jak dziewczyny, obrzydliwie to wyglada, a jak facet ma chod jak kobieta i kreci mimowolnie d**ą to juz w ogole RZYG

Gość gość
Jeszcze jak się w slim rureczki ubierze ...

Gość gość
To jest prawda, ja mam na uczelni praktycznie samych takich :O w dodatku są niscy i maja niemęskie twarze, zapuszczają zarosty żeby wyglądać bardziej męsko, ale to jest jeszcze gorsze. I też zauważyłam, że jest coraz mnie postawnych facetów, wysokich i dobrze zbudowanych, tzn szerokie bary, klatka... wokół takie szczypiory jak ja to nazywam, tragedia

Gość gość
ble pewnie mają małe penisy i duże piersi

Gość gość
Tez to widze :( ciagle widuje takich jak wyzej, szerokie biodra, waska zapadnięta klata i zalosny 3dniowy zarost. Mlode kobiety tez sa czesto jakies dziwne, wychudzone jak patyki albo wysokie, wielkie, masywne jak transwestyci. Dobrze, ze ja jestem normalna :D

Gość gwoli wyjasnienia
za duzo hamburgerow ;-)

Gość kocikot
Też to zauważyłam, a jest to spowodowane tym że nie ćwiczą tylko żrą w fastfudach i piją i ćpają. Mój facet ćwiczy boks i na siłowni i jest szeroki w barkach, ma dobrze zbudowaną klatkę piersiową, tyłek też ma w miarę fajny, a tym co tak wyglądają poprostu nie chce się ćwiczyć i dbać o siebie ja np o siebie dbam i ćwiczę fitness i wyglądam lepiej od innych dziewczyn przez co większość z nich mnie nie lubi bo zazdroszczą!

Gość kocikot
Mój facet bierze sterydy ale w małych ilościach :( Jest jednak pewien plus z tego bo możemy kochać się 5 razdy dziennie a nawet więcej ;)

Gość gość
bo jedza jak swinie. Ja jestem szczupla i chodze na silownie. Szlag mnie trafia jak widze jakiegos grubasa z kebabem w jednej rece i cola w drugiej .No i do tego dzieciak z chipsami albo frytkami. Gdzie on maja rozum???????????????

Gość kocikot
Ja nie mam :)

Gość gość
Za malo cynku. Slyszeliscie ze obecnie zarcie jest przepchane miedzia? Miedz ma dzialanie estrogenne w organizmie. U mezczyzn dieta z duza zawartosciamiedzi obniza testosterone/estrogen ratio dwukrotnie. Dorosly mezczyzna powinien miec w diecie przynajmniej te 15 mg cynku na dobe, obecnie jest to ok 2-3 mg. Duzo sie o tym pisze na amerykanskich stronach, ciekawe dlaczego pl jest zawsze taka zapozniona w roznych informacjach?

Gość gość
Czyli dlatego ze ćwiczę jestem szczupły to jestem norweski bo nie mam brzucha maksymy i nadwagi? świat schodzi na psy

Gość porzadny facet tak wyglada
masa brzydali, na ktorych nawet krowa na polu nie chce spojrzec maja wydete brzuchy, waskie ramiona, krzywe nogi, szeroka d**e i oblesny ryj na dodatek wlasnie tacy wmawiaja kobietom ze sa rzekomo porzadni, RZYG!

Gość gość
:D bo mają malo ruchu i brzuchole im rosną. :D zamiast isc na zakupy i dzwigac ciezary to jezdzą samochodem i podwoza zakupy blisko domu i takie sa efekty

Gość gość
Kobiety lubia brzuchaczy. :)

Gość gość
platfusa? E tam z platfusa się wyrasta. Ja miałam jak jasny szlag i co teraz nóżki jak modelka. To wina raczkowania chyba i szybkiego tempa wzrostu. Potem wyhamowujesz i nabierasz szlifu.

Gość gość
Od dźwigania zakupów ludzie zwyrodnienia tylko mają! Lepiej się wyręczać autem! Trochę pospacerować porozciągać się, regularnie i zdrowo jeść i to wystarczy żeby żyć długo i wyglądać dobrze.

Gość gość
Co prawda to prawda ,że albo jest niski z brzuchalem i dupskiem jak murzynka wielkim i biodrzastym lub chudy patyczak z wklęsłą klatą i garbem. Nie ćwiczą mało ruchu, siedzą z pilotem przed TV i piwskiem, żrą jak świnie szybko i byle co.

Gość gość
Szczupły, płaski brzuch, niepijacych, przystojny, polak jakoś nie zauwazylem by za mną stada kobiet latały za to widzę chudy jak kościotrup na łyso obcięty albo gruby, brodaty popyla z dziewczyna za reke.

Gość gość
Taka budowa ciała niestety, mój facet jest wysportowany, uprawia sport od dzieciństwa a też ma taką figurę: wąska klata, szerokie biodra. Chyba nic się nie da z tym zrobić. Ale za to ma bardzo dużego... wiecie co ;)

Gość gość
Sama widzę teraz sporo młodych co maja 190 a w barach ledwie 100 może, aaale tylek to szeroki jak u pakera jakiego. Najlepsze że tacy zawsze chodzą z dziewczynami, bo wysocy

Gość gość
kobiety lubią duże tyłki u meżczyzn