Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI SĄ ŚMIESZNI CZĘSTO WYBIERAJĄ PASZTETYYY

Polecane posty

Gość gość

Czemu ciągle faceci ślinią się do lasek ze zdjęć komentując ,,brałbym jak rolnik dotacje,, a tak naprawdę wybierają bardzo przeciętne dziewczyny np. otyłe. Pytałam się ostatnio kolegi i odpowiedział mi, że on faktycznie wybrałby tą brzydszą i grubszą tylko dlatego,że byłby spokojny o zdrady, bo nikt inny jej nie zechce .To trochę przykre i pokazuje,że faceci są go.wno warci i mają niską samoocenę. Jak to wy widzicie?

Gość gość
ja mam bardzo przystojnego faceta, typ za którym oglądają się dziewczyny na ulicy, dobrze ubrany i tak dalej, a ja sama jestem bardzo przeciętnej urody, niska, szczupła, mysie krótkie włosy, facjata ani ładna ani brzydka, standard. dlaczego jest ze mną? prawdopodobnie dlatego, że docenia to jaka jestem, znamy się wiele lat, przegadaliśmy wiele nocy zanim się jeszcze spotkaliśmy na randce. ważne są wspólne cele i ciepłe uczucia, a wygląd (chociaż bycie zadbanym dobrze świadczy o osobie) dla NAPRAWDĘ wartościowych facetów nie stoi na pierwszym miejscu. i wierz mi, że facet by nie był z kobietą, o której myśli, że nie jest go warta, ale 'przynajmniej nie będzie zdradzać'. powodzenia w poszukiwaniu faceta z olejem w głowie, a nie przygłupa :)

Gość gość
poza tym postrzeganie zdrady kobiety w kategoriach ktoś ją zechce/nie zechce nieco uwłacza godności. po co masz znajomych, którzy traktują cię jak osobę bez własnej woli, rozumu, zdolności do podejmowania decyzji? serio myślisz, że to mężczyzna decyduje, a kobieta jest bierną roślinką? zmień podejście do siebie (póki co nie szanujesz siebie i swojej wartości jako człowieka) to i rozsądni faceci się pojawią na horyzoncie. pozdrawiam.