Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolf hipler

Nie szanuje brzydkich i przecietnych kobiet

Polecane posty

Gość adolf hipler

Też tak macie? Chodzi o to, że jestem do nich jakoś agresywnie nastawiony, jak sie do mnie taka zwraca to zdarza mi się na nią krzyknąc albo po prostu zignorowac jak golebia na ulicy. W sumie to troche nie w porządku ale tak mam. Co innego kiedy mam do czynienia z atrakcyjną, to dzieje się na poziomie podświadomości, jestem dla niej uprzejmy i zawsze stanowi dla mnie wyzwanie. Troche c*****o ale tak mam.

Gość gość
Durniem jestes i jeszcze sie chwalisz :P

Gość gość
daruj sobie uprzejmości bo i tak niczego nie wskórasz u ładnych

Gość gość
Adolf, mam trzy zle wiadomosci 1. Brzydkie i przecietne kobiety zagaduja cie, bo uwazaja, ze jestes rownie atrakcyjny co one 2. Atrakcyjne nie szanuja ciebie 3. I tak nie p*****asz

Gość gość
autor jest przyj***** jak kilo gwozdzi jest rownie atrakcyjny jak wyraza sie o innych kogo obchodzi twoje nastawienie kretynie do innych?? to twoj problem jak zwracasz sie do innych ludzi niewazne kobiet czy facteow i jezeli masz sie za atrakcyjnego rozumie to po kiego h**a tu siedzisz i zalisz swoje frustarcje kurduplu z łysa pała ?

Gość gość
Amen:-D:-D:-D

Gość po omacku ON
Ja szanuję wszystkie kobiety, ale z niektórymi po prostu nie chciałbym się znaleźć w łóżku. Tyle w temacie.