Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek przegrany

Penis czy pochwa

Polecane posty

Gość Tomek przegrany

czy majac 8cm penisa we wzwodzie mam szanse na kobiete? czy tez mam zmienic plec i przerobic go na pochwe?

Gość gość
Zdecydowanie przerobić :p

Gość Tomek przegrany
znalazlem klinike w Tajlandii gdzie mozna chirurgicznie zmienic plec za ok. 1000 USD czyli 3000 zl. to taki prywatny gabinet i jest popularny wsrod lady boys. Jak myslicie, czy to jest dobry pomysl? Majac pochwe przynajmniej zaczne wspolzycie seksualne

Gość izrasowilo
To zależy jaki jest w obwodzie, a nie jaki jest długi. Z doświadczenia wiem że więcej przyjemności daje szerokość a nie długość;) Ale to tak z kobiecego punktu widzenia;) izrasowilo.blogspot

Gość gość
Oglądam film o klinikach w Tajlandii, fajne laski z nich wychodzą :p

Gość Tomek przegrany
Tez tak mysle, moze bede atrakcyjna laska ktora bedzie przyciagala zarowno facetow jak i kobiety.

Gość Tomek przegrany
dzieki Izra za wsparcie. boje sie ze dziewczyna nie poczuje mojego penisa , kurczy mi sie ze strachu gdy jestem obok dziewczyny :( wtedy wogole go nie widac, czuje sie jak dziewczyna. bawie sie wiec analnie i osiagam tzw. meskie orgazmy analne

Gość ja90
jak lubisz facetów no to zrób sobie pochwe jak dla mnie możesz być nie jestem wymagająca. a ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
zostań mistrzem minetki.a nie odpędzisz się od kobiet.

Gość gość
zostań mistrzem minetki.a nie odpędzisz się od kobiet.

Gość gość
cyt.: Jak myslicie, czy to jest dobry pomysl? Majac pochwe przynajmniej zaczne wspolzycie seksualne. KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Taaaak, rozpoczniesz życie seksualne ale jedną stronę, będziesz workiem na spermę bez własnej przyjemności. Ale nic straconego, będziesz mógł to robić za szmal, a mając szmal będziesz mógł żreć jak świnia i wyglądać jak wieprz.

Gość Tomek przegrany
ten z linkiem to podszyw. Mam 25 lat, chyba nie za stary na zmiane plci? Przyjemnosc bede mial, bo ponoc z penisa zrobia mi lechtaczke a wiec bede mial normalne orgazmy. Lubie kobieca bielizne, rajstopy i t.d. nie bedzie mi to przeszkadzalo. Problem jest z rodzina, nie wiem jak zareaguja :O

Gość gość
Zmiana płci wcale nie gwarantuje orgazmów. Wiele shemalek z tego powodu popełniło samobójstwo. A więc nie idź tą drogą. Powiem ci tyle że taka długość też wystarczy aby zadowolić kobietę. Tak jak tu c***iszą kobiety ważna jest też średnica a nie długość.

Gość gość
taki tzn. jaki sex? bdsm to skrajna głupota.