Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyglądam jak owca

Polecane posty

Gość gość

W moim wieku to dość poważny problem, bo chciałabym chodzić w rozpuszczonych włosach jak moje koleżanki, być ładna.. Takie tam marzenia, które nigdy sie nie spełnia :) mam włosy jak owca ( kręcone ) , Ale jeden wielki puch i wyglądam zawsze jakby piorun we mnie strzelił i od dzieciństwa sie ze mnie śmieli, ale dopiero teraz , gdy jestem starsza zwracam na to uwagę. Nawet kucyka nie mogę zrobic ( przestraszylibyscie gdybyście widzieli efekt). Od dawna robię koka ( zbieram WSZYSTKIE włosy i zaplatam w mala kuleczke) . Nie wyglądam najlepiej mam wielkie odstające uszy ( które zresztą tez są obiektem drwin) i pulchne policzki. Wyglądam jakbym była łysa z mala kulką na głowie, ale nie widzę innego rozwiązania tej sprawy. Ale zaczyna mi sie to nudzić.. Dzien w dzień ta sama okropna fryzura podczas kiedy inne dziewczyny maja piękne włosy i kłosy, kucyki, różne upięcia no.. Ja tez tak chce.ps. Rodzice nie pozwolą mi prostować .

Gość gość
Po co ja w ogóle pytałam.. Dzięki :(

Gość fotel
włosy jak owca,ryj jak koń.pewnie musisz sobie poszukać sobie jakiegoś barana.

Gość gość
O tym ryju to nie ja! Eh

Gość gość
To nie jest śmieszne, za każdym razem kiedy patrzę w lustro mam łzy w oczach. To nie moja wina, ze nie wyglądam tak jakbym chciała.. Dlaczego ludzie są tak bezczelni..

Gość zapent
z bardzo długimi kręconymi włosami kobieta wygląda fantastycznie , więc wcale się nie przejmuj uwagami i niech rosną

Gość gość
poszukaj blogu ANWEN - pisze o włosach i na pewno znajdziesz coś dla swoich włosów,żeby wyglądały fantastycznie.

Gość gość
Stara miała romans z mudzinem?