Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ołysieję, miesiąc po rozjaśnianiu, co robić?

Polecane posty

Gość gość

NIecaly temu zrobiłam 3 kąpiele rozjaśniające (rozjaśniacz+odżywka+keratyna). Rozjaśniły się w miarę równomiernie z niemal czarnego brązu do średniego rudego. Zastosowałam mango loreala- wyszła jednak żarówa i po 2 tygdoniach miałam już centymetr odrostu mysiego,włosy nie wypadały, stosowałam masło isana kakaowe,szampony dziecięce, kallosa niebieskiego i keratynę. Póżniej ufarbowałam castingiem na bursztyn, kolor ładnie złagodniał i włosy teraz po tygodniu wypadają jak szalone. Nie wiem czy ten casting tak działa czy włosy upomniały się po solidnej dawce rozjaśniania. Co robić?

Gość gość
Wam też po farbowaniu castingiem tak wypadają włosy? przypomnę, że wcześniejszą kąpiel rozjaśniającą nakładałam poniżej 5 centymetrowych odrostów

Gość gość
po niektórych farbach mocno wypadają włosy zauważyłam też że wypadają włosy po niektórych szamponach i odżywkach z silikonami przeanalizuj jakie kosmetyki stosujesz i nigdy nie nakładaj odżywki czy olejków na skórę głowy to wzmaga wypadanie włosów

Gość gość
Autorko,po prostu przypaliłas srodkiem rozjasniającym.One nie wypadają a jedynie się łamią.

Gość gość
Wypadają z cebulkami, dlaczego olejek np rycynowy miałby wzmagac wypadanie?

Gość gość
Bo ten caly casting niby jest bez amoniaku, ale co z tego jak zawiera jego zamiennik, ktory tez niszczy wlosy i byc moze twoje gorzej go znosza. Mi tez poniszczyly sie po castingu