Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwrerwfdsd

Być zostawioną dla innej, zamienioną na lepszy model

Polecane posty

Gość rwrerwfdsd

Nie sądziłam, że spotka mnie to (tak szybko), a jednak. U mnie sytuacja była trochę inna, bo on zaczął być z nią dopiero po jakimś czasie (wcześniej kogoś miała), więc można powiedzieć, że nie zachował się bardzo źle (ale spotykałam się z nim po rozstaniu i robił mi nadzieję). Jak było u Was, dla kogo Was zostawił, w jakich okolicznościach? Jak to przyjęłyście, czy nadal cierpicie?

Gość gość
olej tego dupka i zerwij wszelkie kontakty :( tacy zawsze wymieniaja na nowszy model , ta druga tez kiedys wymieni wiec nie masz czego zalowac

Gość rwrerwfdsd
W mojej głowie już narodził się scenariusz ich ślubu i srania szczęściem :/

Gość gość
Ja jestem taka "następną". Facet rozstał się z dziewczyną i poznał mnie. Takie jest życie. Nikt tu nie jest gorszy ani lepszy w sensie obiektywnym. Jemu po prostu jest lepiej ze mną, ale żadna w tym moja zasluga czy wina tamtej. Po prostu każda z nas ma inne podejście do rozwiązywania problemów w związku. Tamta starala się wywolywac w nim zazdrość albo się obrażała, ja dążę do rozmowy. Dlatego to lepiej funkcjonuje i tyle.

Gość gość
P********ie koleżanko "następna". Ten typ tak ma, i Ciebie zostawi dla innej

Gość gość
U mnie jest szalona historia. 5 lat po ślubie mój mąż z kolegami zrobili sobie męską wyprawę do stóp wulkanów. Koledzy wrócili, a mój nie, bo w jakieś Islandzkiej wiosce uznał,że chce prowadzić inne życie niż do tej pory i zafascynowała go jedna z tamtejszych prostych, wiejskich kobiet. Wrócił tylko załatwiać rozwód, z tamtą kobietą zostali parą. I wiecie co? Zostawił wszystko w cholere : mnie, firmę która dobrze prosperowała, świeżo wykończony dom, przyjaciół, rodziców. Wziął tylko 50% wartości firmy żeby kupić (uwaga uwaga) OWCE i wybudować im stodołe czy zagrode, jak zwał tak zwał. Niezły numer,co? Płakałam jak głupia, dziś uczę się z tego śmiać. Ciekawe jak mu się tam żyje...może ma z nią już jakieś dzieciaki. Ze mną nie miał.

Gość gość
Facet nie jest niczyja wlasnosci i może odejść. I logiczne jest, ze nie będzie zyl w celibacie tylko znajdzie sobie inna.

Gość gość
Ja mu się nie dziwię, bo też bym sama chętnie zamieszkała gdzieś z dala od cywilizacji. Szkoda tylko że nie wziął tam Ciebie i razem byście sobie mieszkali na tej wyspie. Tylko czy ty byś tego chciała? No wlasnie. Może on wiedział, że ty lubisz cywilizację i duże miasto, dlatego tam sobie znalazł nową żonę.

Gość gość
mnie zamienil na duzo gorszy model, to jeszcze bardziej boli. Taki model ze kijem bym tego nie chciala dotknac.... a jednak cos w niej zobaczyl...w stu kilogramowej alkoholiczce bez wyksztalcenia rozmawiajacej glownie o butach z twarza jak bokser. To dopiero boli :)

Gość gość
Ati ati ati Claudiuszku tak nie można.

Gość gosc z 20 05
w jakich okolicznosciach? zwyklych... powiedzial ze mnie nie kocha i z marszu poszedl do niej. Dzien wczesniej opowiadal mi ze jestem dla niego idealem...

Gość gosc z 20 05
niech ktos do cholery cos napisze bo znowu siedze i rycze i pije, jak skonczona idiotka

Gość gość
ja ci to wynagrodzę chcesz ? przytulę wypieszczę :) i olejesz drania

Gość gosc z 20 05
to do mnie?

Gość gość
nooo tak :)

Gość gosc z 20 05
jasne, a pozniej znajdziesz sobie 100 kilogramowa alkoholiczke, moze masz juz nawet taka na oku, widac sa atrakcyjne dla facetow...

Gość gość
Ja raczej gustuję w szczupłych :) I lubię wierność, nie chciałbym cie ranić

Gość gość
Apel: IGNORUJCIE TOTALNIE wypowiedzi użytkownika o nicku CLAUDE SPEED. On tylko wchodzi po to by obrażać ludzi.

Gość gosc z 20 05
serio mowisz? znasz mnie? wiesz cos o mnie?

Gość gość
ale i tak muszę lecieć pa, moze potem

Gość gość
jezu, nic nie wiem ale wiesz :) tak czuję to jakoś, ze to Ty :) i muszę lecieć w dodatku :)

serio mowisz? znasz mnie? wiesz cos o mnie? x to co napisałas mi wystarczy ......... ość Apel: IGNORUJCIE TOTALNIE wypowiedzi użytkownika o nicku CLAUDE SPEED. On tylko wchodzi po to by obrażać ludzi. x pisze prawdę, prawda boli?

Gość gość
Wypowiedzi claude'a nie są ani kontrowersyjne, ani finezyjne, zwykły bełkot :) jest na forum o wiele więcej prawdziwie irytujących użytkowników- prowokatorów, którym nie dorasta do pięt, więc niech się pocieszy, że ktoś mu w ogóle odpisuje, nie zabierajcie mu tego :D

Gość gość
poczekaj na mnie, nazwę się kot coś tam, bo zanim przyjdę to inni będą do ciebie pisać ;)

Gość gość
Claude gowno prawdę Tyle wiesz co zjesz hehehheeh Dziecko idź sie naszykuj do szkoły na jutro

Gość gosc z 20 05
Claude idioto gowno o mnie wiesz

ość Wypowiedzi claude'a nie są ani kontrowersyjne, ani finezyjne, zwykły bełkot jest na forum o wiele więcej prawdziwie irytujących użytkowników- prowokatorów, którym nie dorasta do pięt, więc niech się pocieszy, że ktoś mu w ogóle odpisuje, nie zabierajcie mu tego x kolejna idiotka która myśli że chce być gwiazdą ha, ja pier/dole, PISZE PRAWDĘ , SAMĄ PRAWDĘ

Claude idioto gowno o mnie wiesz x wiem to że jesteś tak głupia żeby zrozumieć że tamtą pokochal a ty okazałas się nie tą, i oceniasz tylko po wyglądzie pusta suko