Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużmamdość

Szukam pracy dla pary zagranica

Polecane posty

Gość jużmamdość

Jestem na skraju załamania wpadłam w pętlę kredytów i chwilówek szukamy pracy razem z mężem. Pomóżcie jeśli macie jakieś namiary. Wiadomo praca na magazynie itp. Ja znam angielskie komunikatywnie z mężem znamy podstawy niemieckiego. Proszę doradźcie gdzie coś można znaleźć mamy nóż na gardle i to nasza jedyna szansa.

Gość gość
trzeba było nie pożyczać - nienawidzę pozerów, którzy za pożyczone pieniądze udają bogatych, a potem nie oddają długów - i jeszcze świnie chcą uciec za granicę - tfu!

Gość jużmamdość
Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj

Gość gość
znam dobrze takich jak wy! w UK pełno takich co uciekli z Polski, żeby długów nie płacić - i to samo robią za granicą - pożyczają gdzie tylko mogą, oszukują ludzi i udają wielkie państwo!

Gość gość
przeciez sytuacja jest prosta, pozyczyles - oddawaj pozyczke w czasie a nie liczysz na drapane, na zapomnienie. Latwo sie zyje za cudze co ???

Gość gość
ludzie opamiętajcie się! Kobieta zapytała a tu tylko jad........ Różnie w życiu bywa, nie generalizujcie. Autorko nikt Ci tu nie udzieli żadnej rady - to nie to forum , nie Ci ludzie... niestety ja nie umiem pomóc ale powodzenia życze

Gość gość
W Azji bez problemu znajdziecie pracę. Zarodki są takie jak w Polsce (czyli 3-4 tys zł/mies), ale koszty zycia nawet 4 razy nizsze.

Gość gość
poszukaj w pismach branzowych 🖐️

Gość gość
Poszukaj tez na forach o pracy-ja w ten sposob znalazlam prace z mezem w posiadlosci w Anglii. Czemu wszyscy odrazu uwazaja ze kazdy to oszust,i nie chce placic swoich dlugow?Moze wlasnie dlatego szukaja pracy za granica zeby pozbyc sie tych zaleglosci splacajac je.

poszukaj na pracaidealna.pl dzięki ich pomocy możesz znaleźć dobrze płatną pracę w Norwegii

Wiesz co jeśli oboje znacie podstawy niemieckiego to ja bym w tym kierunku szukała. Wiadomo, że tu w Polsce ciężko, a tym bardziej ludziom, którzy jak sama to ujęłaś mają nóż na gardle. Ostatnio sama szukałam czegoś za granicą jednak ja mam bliżej serca język angielski ale natknęłam się na prace w Niemczech na magazynie http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-magazynu-pakowacz-niemcy-2642297.html Zobacz może Cie zainteresuje i uda Wam się z mężem wyjść z tego aktualnego dołka.

Gość beata7711
moja znajoma wyjechała do Norwegii pracę znalazła dzięki portalowi pracaidealna.pl

Gość gość
moja znajoma wyjechała do Norwegii pracę znalazła przez portal pracaidealna

Gość gość
w niemczech nie mają czego szukać , pełno tu takich jak oni też pouciekali bo kredyty i chwilówki i tego typu sprawy tutaj też się zadłużyli i skarbówka im siedzi na koncie na którym nigdy nic nie ma prace jakąś tam znaleźli ale ledwo im na opłaty starcza także dobrze się zastanówcie !

Gość gość
jeżeli interesuje cię Norwegia spróbuj przez pracaidealna.pl