Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidzz

Wizyta u endokrynologa (chlopak)

Polecane posty

Gość dawidzz

Witam, mam 18 lat i chce zarejestrowac sie do endokrynologa, ale nie mam pojecia czy tam na miejscu zostane przebadany hormonalnie (po to ide), czy mam gdzie indziej sie przebadac po czym udac sie z wynikami do endokrynologa? Moja wizyta jest spowodowana nieumiejetnym stosowaniem dopingu, czuje ze zaszly we mnie zmiany. Pozdrawiam

Gość gość
badania hormonów robi się w laboratorium

Gość gość
W jakim laboratorium? XDDDDDDD

Gość gość
wpisz sobie laboratorium analityczne i nazwa swojego miasta. wyskoczą ci. Tam idziesz w godzinach rannych na czczo i masz badanie krwi. Będziesz musiał za to zapłacić. Wiesz w ogóle jakie hormony chcesz zrobić? Wtedy też wpisujesz laboratorium analityczne cennik np i masz ceny i konkretne hormony do oznaczenia. Jeśli sam robisz. Sam wybierasz. Jeśli nie wiesz jakie hormony chcesz zrobić: Badanie odpłatnie możesz tez zrobić w szpitalu w laboratorium, trzeba zapytać w recepcji. a) musisz iść do lekarza rodzinnego, on ci powie jakie, możesz wtedy dostać skierowanie do laboratorium wtedy możesz mieć badania na fundusz ( nie wszystkie), wtedy możesz to zrobić w szpitalu np. b) możesz iść do endokrynologa, zapłacić 100 zeta i ci powie jakie badania. Jak poradnia w której przyjmuje ma laboratorium zrobisz badania tam. I potem z wynikami idziesz do endokrynologa i znów płacisz. c) jeśli do endokrynologa chcesz iść na NFZ to czekasz z pół roku na wizytę a skierowanie musisz mieć od rodzinnego. On tez da ci skierowania na badania.

Gość dawidzz
Na taką odpowiedź czekałem. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam.