Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Zazdrościcie mi, ze jestem młoda?

Polecane posty

Pewnie wiele z was jest juz po 30, lub po 40. I w dodatku jesteście nie zadbane, wyglądacie paskudnie. A ja mam 20, jestem młoda, ładna, i zadbam o to, by w wieku 40 lat nadal być młodowygladająca i ładna. Zazdroscicie mi, frajerki? :) // // // // // //

Gość gość
Jesteś gruba, brzydka, śmierdzisz i jesteś facetem tak naprawdę.:classic_cool:

Gość gość
a głupia jak but:D

Gość gość
może i jesteś młoda ale za to nie znasz zasad gramatyki

Gość gość
strzel sobie z paltza

Jestem wysoka i szczupła. skończcie wreszcie postrzegać mnie według własnych wyobrażeń dziwnej treśc****ewnie na hasło "metalówa" wyobrazacie sobie gruba niską laske to ja tez taka musze byc. Zdziwiłybyście sie gdybyście mnie zobaczyły. Zreszta co sie bede męczyła z pisaniem, prawda i tak jest jaka jest, rojenia cebulaków sa nieistotne, co mnie obchodza.

Gość gość
metalówa wstaw swoją fotke do oceny, nawet nie mówie o twarzy, zamaż twarz na fotce, daj chociażby foto figury jak taka cwana jesteś

Gość gość
jesteś jedyną szczupłą 20-latką w tym kraju, a może i nawet na świecie. Wszyscy bardzo zazdrościmy

Gość gość
gupia suka

Gość gość
hehe takie przygłupy są potrzebne, żeby nam podawać piwo w ogródkach piwnych albo towar w butiku. Zawsze to milej spojrzeć i nic poza tym.

Gość gość
Przestańcie w końcu tego trolla karmić

Gość gość
taa "co mnie obchodzą opinie cebulaków" a jednak wchodzisz tu tylko po to by sie dowartościować tępa strzało, gdybyś faktycznie była taka extra laska to byś tu nie przesiadywała idiotko, miałabyś wylane na kafe i to całe bagno frustratów - nołlajfów

Gość gość
Popieram, dawaj fotę bez ryja :classic_cool:

Gość gość
ja znam tą idiotke, z niej sie cała szkoła śmiała, fakt, nie jest brzydka, ale kreowała się na jakąś wielką artystke z wyzwoloną duszą, z głębokimi przeżyciami, takiego lekkoducha, taką filozofke, która miała myślenie że to wszystko wokół nas jest nic nie warte, że trzeba to olać, że ona tylko rozmyśla o sprawach wyższych, duchowych. Miała swój świat i swoje kredki, a oto jej fota z fejsa http://pics.tinypic.pl/i/00523/y2bowr3g4lws.jpg