Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyyyyyyyy

Nie lubię katolików i księży

Polecane posty

Gość sengerka
A ja uważam, że autorka ma zbyt wiele wolnego czasu. Nie ma szczęśliwego życia ponieważ przysłania jej to nienawiść, którą skumulowała na katolikach. Albo siedzi na zasiłku albo zarabia max 1500 zł i przez to narzeka na podatki bo na nic jej nie starcza. Kurczę, nie lubię takich narzekających ludzi. Mogłaby się wziąć a siebie i zainwestować w naukę. Może wtedy jej sytuacja ekonomiczna by się poprawiła i nie miałaby czasu na takie głupoty.

Gość antyyyyyyyy
Moja koleżanka dobrze wie co ja myślę bo nie raz jej to mówiłam, a znam ją jeszcze z podstawówki, nigdy mnie nie pouczała ani nic w tym stylu.

Gość gość
przestanmy zyc stereotopami, kazdy jest inny i ma prawo zyc po swojemu.....nie dla kogos (co ludzie powiedza)

Gość antyyyyyyyy
Akurat ja studiuję i jakoś specjalnie nie narzekam na pieniądze, czas wolny też mam jakbyś chciała wiedzieć pomimo, że mam męża i dziecko.

Gość gość
Są ludzie, których przy życiu trzyma nienawiść do innych, do wierzących, niewierzących, bezdzietnych, dzieciatych, grubych, chudych, obcokrajowców, zawsze się jakaś grupa odmieńców znajdzie. Autorce łatwiej skupić się na zakłamaniu katolików niż nad własnymi ułomnościami, nienawiść do katolików daje jej wyższość moralną i podnosi samoocenę.

Gość antyyyyyyyy
he he jak byś tak mnie znała to wiedziałabyś, że co jak co ale samoocenę to i tak mam wysoką.

Gość gość
Skoro tak karmisz się tą nienawiścią, to znaczy niewystarczająco wysoką. W twoim przypadku to jest raczej pycha niż wysoka samoocena.

Gość gość
Ateiści mogliby się katolikami nie interesować, ale to z ich podatków m.in. utrzymywana jest ta mafia. Wystarczy policzyć pensje katechetów, kapelanów, środki przeznaczane na uroczyste msze z jakiejś tam państwowej okazji, pokropki aut milicyjnych, a nawet włazów do studzienek. To wszystko leci z kieszeni ateistów i wyznawców innych religii ______ Ktoś chyba musi załatwić takie uroczystości, prawda? To chyba nie proboszcz dzwoni do Policji (chyba że nadal jest Milicja?). A tak z czystej ciekawości: kiedy ostatnio ktoś ci żywcem zabrał forsę i musiales zapłacić za pobyt w kościele? Mieszkam poza granicami Polski, chodzę do kościoła prowadzonego przez polskich Jezuitów, jak chcę to daję, nie chcę to nie. Nikt ode mnie nie wydrze. Co za problem?

Gość gość
Mowisz o katolach czy katolikach ? Bo katoli ja tez nie lubie bo nie znosze hipokryzji ...

Gość gość
Niech oni sobie działają i modlą sie na okrągło, ale niech panstwo bedzie świecki i niech nie biorą z naszych podatkow bez naszej zgody. Powinno byc tak jak w niemczech, kto sie deklaruje jako katolik ma odciagane od wyplaty 50 euro. Tak to prosze bardzo nie przeszkadza mi. I szkoły tez mają byc świeckie.

Gość katolicyzm to jest SEKTA!!

Każda organizacja, która czci ciało lub krew jest sektą!!! taka jest konkretnie definicja sekty.

Żydzi to głupi naród. Żydzi siegali swoimi aspiracjami ponad niebo a są słabi jak papier. Ani drogi do nieba ani bramy do ziemi.

ewangelia nie informuje.