Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie po pracy z 2 letnim dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Tzn o ktorej konczycie i jak dalej przebiega Wasz dzien, ile macie czasu na wspolne zabawy i co wowczas robicie? Ja jestem slabo zorganizowana, nie mam czasu na nic:/

Gość gość
ja pracowalam 6.30-15.30. po pracy odrazu po corke do zlobka. po drodze piekarnia oraz drobne zakupy. w domu bylymy ok. 16.30-17. jadlsymy obiad- zwykle wieczorem gotowalam zupe na 2 dni. jadlsymy . potem na dwor na 1h-2 ok.19 powrot do domu. koclacja , kapiel i zwykle ok.20 corka juz spala. ja potem ogarnialam mieszkanie, szykowalam ubrania na 2 dzien. kapiel i ok.22 spac. tak bylo zwykle w okresie kwiecien wrzesien. inaczej byla zima. bo zwykle siedzialsymy w domu. po pracy.

Gość gość
Czyli tez niewiele wspolnej zabawy, nie czulas niedosytu?

Gość gość
spedzalsymy czas na dworze.

Gość gość
jak mam do wyboru obowiązki domowe czy zabawę z dzieckiem wybieram to drugie, jedynie obiad musi być, sprzątanie nie zając. Jak sobie radzę? Obowiązki dzielmy na dwoje.

Gość gość
a ja w tym okresie gdy corka miala 2 latka bylysmy tyylko same bez zadnej pomocy.

Gość gość_beza
Dużo się bawię:) Po pracy gdy odbieram dziecko, jemy szybko obiad, a potem wychodzę z dzieckiem na plac zabaw, wracamy, znowu się bawimy, kąpiel, kolacja, sprzątanie zabawek i spać, potem szybko sprzątam bałagan w domu i w końcu odpoczywam :)

Gość gość
ok 1-2 h

Gość gość
a zostajemy na zmiane z mezem

Gość gość
Wasze dzieci jedzą dwa obiady w ciągu dnia???w zlobku i w domu?

Gość gość
tak. u corki w przedszkolu jest obiad o 12.30 . w domu jestesmy po 16 wiec je obiad.

Gość gość
My też wracamy o 16. W domu szaleństwa z tata podczas gdy ja ogarniam i gotuje. Potem mąż zajmuje sie swoimi pracami, a ja albo idę z malym na dwór, albo ktos z dzieckiem przychodzi, albo... puszcze bajkę i mam chwilę dla siebie ... tak. Jestem okropna.