Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antykoncepcja po porodzie AZALIA

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam do sprzedania tabletki hormonalne AZALIA, jest to jedyna możliwa antykoncepcja po porodzie w okresie karmienia piersią. Kupiłam dwa opakowania, jedno zużyłam po czym straciłam pokarm i zostało mi drugie opakowanie, całkowicie nowe, nierozpakowane. Mogę wysłać zdjęcia na e-maila. Takie tabletki kosztują w sklepie 32zł, ja myślałam o 20zł Proszę o kontakt zainteresowane mamy najpierw tutaj, a jak ktoś będzie zdecydowany to podam e-maila.

Gość gość
aha i jak coś to jestem z Krakowa- można odebrać sobie nawet osobiście jak się dogadamy :) a jeżeli ktoś woli to mogę wysłać pocztą :)

Gość gość
wiesz że to nielegalne? a jeśli ktoś będzie miał poważne powikłania po leku może Cię spokojnie pozwać za handel pozaapteczny leków rejestrowanych?

Gość gość
Azalia jest do doopy.Na ulotce było napisane,że mogą wystąpić krwawienia w trakcie jej brania,w necie też czytałam takie opinie kobiet,no i niestety mnie to nie ominęło:(krwawiłam dopóki ich nie odstawiłam(dwa tygodnie).

Gość gość
ja też przy jednoskładnikowych krwawiłam non stop masakra

Gość gość
Za obrót produktem leczniczym, który jest nam niepotrzebny, grozi nawet do 2 lat pozbawienia wolności. Jeśli nawet znajdziemy kogoś, kto zechce od nas kupić niepotrzebne nam medykamenty, to odstąpienie ich będzie przestępstwem. Na sankcję narażeni są zarówno świadomi, jak i nieświadomi sprzedawcy medykamentów. Również administratorzy forów internetowych powinni dokładać wszelkich starań, aby za ich pośrednictwem nie był prowadzony obrót produktami leczniczymi. Wszelkie ogłoszenia tego typu powinny być natychmiast usuwane.

Gość gość
o kurcze :( nie wiedziałam... macie rację, chyba nie wolno tego sprzedawać. No nic to wyrzucam do kosza. Dzięki za informacje, nie chce iść siedzieć

Gość gość
Autorko uważaj,bo mamy tu na kafe prokuratora.To AgaWus:D z nią nie ma żartów i zaraz zajmie się tym nielegalnym handlem:)

Gość gość
Zawsze możesz popytać koleżanek prywatnie,może akurat któraś korzysta z nich.Ja się dziwię,że ludzie takie "leki" oferują w internecie nie znając przepisów.Pozdrawiam