Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka cynamon

Jak rozpoznać geja aktywnego a jak pasywnego?

Polecane posty

Gość anka cynamon

Cześć! Zwracam się z tym pytaniem głównie do gejów, ew. do osób mających znajomych gejów. Jak rozpoznać "na oko" czy znajomy gej jest aktywny czy pasywny? Mam takiego kolegę w pracy i jestem ciekawa czy w związku odgrywa rolę kobiety czy mężczyzny, a wstydzę się go zapytać. Może ktoś wie jak to jest z gejami?

Gość gość
jestem chłopakiem i powiem Ci, że najlepiej byłoby go spytać. Może nie prosto z mostu, ale przy jakiejś swobodniejszej rozmowie. Choć rozumiem, że możesz mieć z tym problem.

Gość gość
Czasem to widać, czasem nic na oko nie wskazuje. Skoro związki homoseksualne są wporządku, są promowane, to czemu nie potraktować ich jak normalnych ludzi, poznać ich zwyczaje i przy okazji zapytać "wiesz, nigdy nie miałam dużo styczności z takimi związkami, powiesz mi jak to jest? Kto przejmuje u was aktywną rolę? Czy zawsze wiedziałeś po jakiej stronie się znajdziesz? czy to klaruje się z danym partnerem, czy to już kwestia nadanych cech? Chciałabym na przyszłość zrozumieć, dzięki." Jesteśmy dorosłymi ludzmi, i skoro moje dzieci mają się uczyć z książek z dwoma tatusiami, mozemy bez zenady sprobowac chociaz zrozumiec jak to dziala. Bo ja sama nie wiem, nigdy tego z ust geja nie usłyszałam. Nie mam uprzedzeń, dla mnie to każdego indywidualna sprawa, ale zdałam sobie sprawę, ze.... jak mam uznać to za normalny model społeczny, jak znam kilka takich par i nie spotykam ich na codzien i jest on dla mnie poza informacjami z mediow tajemnica. Głownie znam gejów, którzy nawet sami przed sobą przyznać sie do preferencji nie potrafia i z wielki bolem buduja zwiazki heteroseksualne.

Gość gość
Jestem hetero facetem ale jak by to bylo jakbym dal gejowi zeby mi strzepal?

Gość gość
W takim razie mysle, ze moze potraktowac to nawet pozytywnie, ze nie traktujesz tego jako zboczenie, tylko naturalna rzecz. Ze normalnie o tym rozmawiasz, bo chcialabys z ciekawosci (nie chorej) sie dowiedziec. Jak to jest twoj kolega, naturalnie tez jezeli nie jest to tylko gosc z pracy, któremu mówisz rano i popołudniu cześć )bp wtedy to może być naruszenie prywatności), to śmiało. W sumie strasznie ( nie pije tu do Ciebie), ze, dorośli ludzie zachowują się jakby nikt nigdy z nikim nie sypiał i zbereżnych rzeczy nie robił, i ze ta sfera nawet nie jest poruszana z partnerem w rozmowie. Nie ma! Czasem tylko ktoś się uzewnęczni na kafeterii..

Gość toamas
musisz powachac! pasywny gej ma luznego zwieracza wiec od czasu do czasu popuszcza kal bo nie moze tego zatrzymac. wtedy czuc lekki smrodek pasywnego geja. wiem bo mialem kumpla ktory byl pasywnym gejem

Gość gość
Po kolczykach: ponoć w prawym uchu, to c***a, a w lewym to cwel, ale nie jestem pewna. Ponoć z kobiety też się manifestują: W nosie to dupodajka, w uchu, to cipodajka.

Gość gość
jak jest u pasywnego geja: czy sama stymulacja prostaty wystarczy by się spuścić, czy dodatkowo musi walić konia?

Gość anka  cynamon
tak bardzo mi się podoba, że chciałabym mu dać, ale swojej cipki, no dupki ale tylko raz dla spróbowania.

Gość anka  cynamon
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag🌼

Gość Tomasz Czernik
ja jestem gejem aktywnym ;p i zachowuje normalnie ;pp

Gość gość
Ja jestem bi i lubie sie wypinac i obciagac i walic kobiety