Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test Rorschacha psychologia kliniczna

Polecane posty

Gość gość
Ten test jest jakis masakryczny :D

Gość gość
Zróbcie sobie :)

Gość gość
:D na koncu bedziesz miec wyniki :D

Gość gość
na 2 obrazku nie ma takiej odpowiedzi jaką ja bym podała. Dla mnie to jest dalej miednica a plamy czerwieni kojarzą mi się w tym miejscu z poronieniem

Gość gość
ech,nieważne, to i tak humorystyczne a nie realne ;p

Gość gość
:D a jak realne? :D

Gość Ludzki Hobbit Stonogia
wyszedł mi alkholizm :O a ja nie pije od dawna :O i w ogole dawałam łatwe odpowiedzi tkaie oczywiste jak wieża eifla itp.

Gość gość
"Twoje odpowiedzi wskazują, że masz silne predyspozycje do alkoholizmu. Prawdopodobnie nawet teraz znajdujesz się pod wpływem alkoholu. Powinieneś zmobilizować swoją wolę, przestać pić i przerzucić się na twarde narkotyki. Badania pokazują, że pozwoli Ci to przeżyć nieznacznie dłużej. Osoby, które udzielały odpowiedzi podobnych do twoich, zwykle nie są wpuszczane do żadnych barów ponieważ wszczynają bójki jeszcze zanim wypiją pierwszą kolejkę. Z powodu ograniczeń psychicznych twoje życie będzie pasmem porażek. Istnieje jednak nadzieja, że zabieg lobotomii pozwoli Ci uzyskać pewien wgląd w twoje uczucia i motywacje. Oprócz tego sprawi, że nie będziesz zbyt często pojawiał się w miejscach publicznych, co będzie z korzyścią dla wszystkich. Oczywiście nienawidzisz swoich rodziców, chociaż wydaje Ci się, że ich kochasz.".

Gość gość
ten test to jakas masakra... :)

Gość gość
Myślę że jestem typowym kafeterianinem."Jesteś niezrównoważony, jednak nadal zdolny do funkcjonowania w społeczeństwie. Ledwie. Powinienieś rozważyć dobrowolne umieszczenie się na oddziale zamkniętym, do czasu aż okaże się co jest z Tobą nie tak. Nie powinieneś zostawać bez opieki nawet na chwilę, ponieważ twoje dziwaczne pomysły mogą wpędzić Cię w kłopoty. Znowu. Ludzie, którzy odpowiadali podobnie jak Ty, nie potrafiliby zmienić opony w samochodzie, choćby zależało od tego ich życie. Twoja obsesja oglądania "Rozmów w toku" i "Trudnych spraw" wskazuje na głębsze zaburzenie - takie które mogłoby stać się inspirującym wyzwaniem dla całego zespołu psychoterapeutów. Trzeba jednak pamiętać, że nie będziesz żyć wystarczająco długo, żeby móc korzystać ze skutków terapii. Powinienieś rozważyć przekazanie swojego ciała na eksperymenty naukowe, a nawet zapłacenie, aby zostało przyjęte".

Gość gość
Tez to mialam :D

Gość gość
Powyższa interpretacja twoich odpowiedzi ma charakter zabawy psychologicznej i nie może być traktowana jako diagnoza psychologiczna. Nie może też, w razie ewentualnej potrzeby, zastąpić fachowej pomocy psychologa. Jeżeli pomimo powyższego uznajesz, że jakaś część "diagnozy" jest trafnym opisem twojej sytuacji, być może zechcesz zapoznać się z efektem Barnuma

Gość gość
bazienka jestes zdradzana i porzucana? :D

Gość gość
Twoje odpowiedzi mówią mi, że nigdy nie zostaniesz zostawiony sam na sam z moją córką. A ona ma 37 lat. Właściwie to mój syn też nie jest przy tobie całkiem bezpieczny. A teraz znikaj, mam broń i nie będę się wahał jej użyć.

Gość gość
cd. Ludzie, którzy odpowiadali tak jak Ty zwykle mają wyraziste, perwersyjne fantazje seksualne, tak nietypowe, że przeraziłyby ich znajomych z pracy.

Gość gość
Nie ważne jakich odpowiedzi będzie się udzielało i tak w końcu wyjdzie, że trzeba udać się do psychologa.I tak cwaniaki napędzają sobie klientów.

Gość gość
musialam podzielic moja wypowiedz bo spam mnie zaatakowal :D

Twoje odpowiedzi wskazują, że masz silne predyspozycje do alkoholizmu. Prawdopodobnie nawet teraz znajdujesz się pod wpływem alkoholu. Powinieneś zmobilizować swoją wolę, przestać pić i przerzucić się na twarde narkotyki. Badania pokazują, że pozwoli Ci to przeżyć nieznacznie dłużej. Osoby, które udzielały odpowiedzi podobnych do twoich, zwykle nie są wpuszczane do żadnych barów ponieważ wszczynają bójki jeszcze zanim wypiją pierwszą kolejkę. Z powodu ograniczeń psychicznych twoje życie będzie pasmem porażek. Istnieje jednak nadzieja, że zabieg lobotomii pozwoli Ci uzyskać pewien wgląd w twoje uczucia i motywacje. Oprócz tego sprawi, że nie będziesz zbyt często pojawiał się w miejscach publicznych, co będzie z korzyścią dla wszystkich. Oczywiście nienawidzisz swoich rodziców, chociaż wydaje Ci się, że ich kochasz. x :D:D:D:D:D::D zgadza się :classic_cool: ładne te obrazki, lubię taką sztukę. psychodela jak jasny c/h/u//j

Gość gość
A mi się zgadzaa: "Twoje odpowiedzi mówią mi, że nigdy nie zostaniesz zostawiony sam na sam z moją córką. A ona ma 37 lat. Właściwie to mój syn też nie jest przy tobie całkiem bezpieczny. A teraz znikaj, mam broń i nie będę się wahał jej użyć. Ludzie, którzy odpowiadali tak jak Ty zwykle mają wyraziste, perwersyjne fantazje seksualne, tak nietypowe, że przeraziłyby ich znajomych z pracy. Pomimo twojego stanu i związanych z nim ograniczeń, pamiętaj, że zawsze możesz znaleźć pracę jako diler narkotyków lub prostytutka, jeżeli naprawdę się postarasz. Najprawdopodobniej jesteś spod znaku wagi, jak większość beznadziejnych ludzi. Co zaskakujące nie nienawidzisz swoich rodziców, ale zdecydowanie nienawidzisz swoich dziadków - kto wie co to może oznaczać."

Gość gość
dokladnie tak mialam to samo :D :D :D hahaha :D :D :D

Gość gość
Powyższa interpretacja twoich odpowiedzi ma charakter zabawy psychologicznej i nie może być traktowana jako diagnoza psychologiczna. Nie może też, w razie ewentualnej potrzeby, zastąpić fachowej pomocy psychologa. Jeżeli pomimo powyższego uznajesz, że jakaś część "diagnozy" jest trafnym opisem twojej sytuacji, być może zechcesz zapoznać się z efektem Barnuma

Gość gość
"Twoje odpowiedzi sugerują, że lubisz przejawiać działania niezdarnie imitujące inteligencję i samokontrolę. To prawdopodobnie skończy się, kiedy tylko znów zaczniesz pić (lada dzień), co będzie dla wszystkich dużą ulgą, bo teraz jesteś nie do zniesienia." . Haha, jestem po 7 browarach, a tu mi mówią, że zrobiłem test na trzeźwo.

Gość gość
na takim tescie u psychologa są podane odpowiedzi? czy trzeba samemu wydedukowac co sie widzi? :)

Gość gość
kiedys jak bylem w psychiatryku dostalem takie obrazki do opisania i wszedzie widzialem zenske lub meskie narzady plciowe a sciemnialem ze co innego widze

Gość gość
a miales obok odpowiedzi do wyboru?

Gość gość
odpowiedzi nie bylo musialem po prostu opisac co widze a lekarka cos tam notowala

Gość gość
lekarka czy psycholog?