Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzykowna sytuacja?

Polecane posty

Gość gość

Generalnie należę do panikar..biorę tabketki Yasmin, nigdy żadnej nie pominęłam. Biorę ze względu na własny spokój psychiczny, gdyż zawsze dodatkowo stosujemy gumkę. Nowe opakowanie rozpoczęłam w środę wieczorem dwa tygodnie temu a w czwartek koło 11 rozpoczęłam kurację doksycyliną. Tego samego dnia biorąc prysznic z chłopakiem, podczas pieszczot jego sperma wylądowała na moich piersiach i szybko spłynęła w dół. Czy jeśli dostała się w okolice pochwy to sądzicie, że antykoncepcja mogła już zostać zaburzona przez jedną tabletkę antybiotyku? Tyle durnot się naczytałam, że takie sytuacje zupełnie nie dają mi spokoju.

Gość gość
Nie ma takiej siły aby. Nie kumam po co się truć i stosować prezerwatywy. Dla pewności sobie spirale jeszcze załóż. potem wieczorem pigułka i prezerwatywa. Koniecznie z przerywańcem.

Gość gość
Wiem, że trudno to zrozumieć i uwierz mi, że nie jest mi z tym łatwo, chciałabym takie rzeczy w sobie zmienić, bo ta nie jest jedyną w kwestii której odczuwam nieustanne obawy. Fucked up.:/

Gość gość
No trudno zrozumieć może spróbuj terapii szokowej. Każ chłopakowi przestać zakładać prezerwatywy za X czas o którym nie bd mieć pojęcia i niech po 3 miesiącach ci o tym powie. Może fakt ze nie zaszłaś w ciążę przy stosowaniu tylko pigułek da ci jakiś komfort psychiczny? sytuacja wyżej moim zdaniem totalnie bez szans na ciążę. chyba ze cud.

Gość gość
Ostatnio doszłam do wniosku, że mój problem polega na tym, że za coś wbrew regułom (jeobą werzącą) po prostu spotka mnie 'kara'. Nie jestem zwariowaną nastolatką, która nie ma pojęcia o seksie i głupkowato się zabawia. Zawsze podchodzę do tego bardzo rozsądnie i mimo tego, że w przyszłości chcę być mamą to na wpadkę w chwili obecnej po prostu nie mogę sobie pozwolić..