Silver91 0 Napisano Kwiecień 27, 2014 Witam ! mam ogromny problem ktory mnie zaniepokoil.. Wiec opowiem od poczatku. 17 kwietnia dostalam normalnie okres, trwal on jak zwykle 6 dni. Po miesiaczce doszlo z mezem do zblizenia i wytrysku. Na drugi dzien kupilam tabletke 72h i ja zazylam. Po 4 dniach, czyli Dzisiaj dostalam znowu dosc mocnego krwawienia tylko ze krew jest ciemna i gesta... Nie wiem co o tym myslec , naczytalam sie roznosci i mam metlik w glowie .. Czy to moze byc plamienie implatancyjne, tz ciaza ? czy jest to moze krwawienie poronne ? pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam... pomocy kobiety.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2014 Z ulotki: "Możliwe skutki uboczne: Bardzo często: krwawienia nie związane z miesiączką, nudności, ból głowy, nudności, ból podbrzusza, uczucie zmęczenia." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola89 Napisano Kwiecień 28, 2014 Silver91 na stronie dotyczącej antykoncepcji po wpadka.pl możesz zapytać o radę lekarza. Jego wypowiedź będzie najbardziej racjonalna w tej sytuacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach