Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Mam bardzo nieregularne miesiączki, cykl trwa od 35 do 42 czasem 45 dni. Prawdopodobieństwo ,,wyliczenia,, dni płodnych jest niemalże niemożliwe - przynajmniej tak mi się wydaje. Od wielu znajomych dowiedziałam się, że będzie mi bardzo ciężko zajść w ciążę a ginekolog pełen profesjonalizmu powiedział mi, że z czasem to się samo (!) ureguluje i nie zapisał mi żadnych tabletek. Swoją drogą przyzwyczaiłam się do tego, ale nie o to chciałam pytać. Może Wy mi pomożecie usmiech.gif Mianowicie od paru dni boli mnie podbrzusze i mam biały gęsty śluz, a od wczoraj doszła prawdopodobnie jakaś infekcja, której towarzyszy swędzenie. Ostatni mój cykl trwał 42 dni po którym dostałam @ W 13 dniu nowego cyklu współżyłam z chłopakiem i tak się teraz zastanawiam czy nie jestem w ciąży? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a niepewność mnie zabija.. Czy któraś z Was umiałaby mi pomóc? Z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach