Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu pijak zabił dzieci a obywatele nadal na to pozwalają

Polecane posty

Gość gość

moze polacy zmienia swoje głupie niemądre nawyki. Kiedy człowiek stara się zatrzymać pijaka ,oczywiście tarasujać takiemu drogę , bo inaczej sie nie da ,to może z łaski swojej nie trąbcie ,a pukać sie w łby możecie sami. Coz za chore społeczenstwo, co tu sie dziwic sami widzimy ile ofiar morduja pijacy, jesli obywatele widza ,a nie potrafia zareagować to tragedia

Gość gość
jestem babą :) i zatrzymałam juz 3 takich delikwentów bez alkomatu !

Gość gość
ja uważam że powinna byc kara smierci. Co trzeba miec w glowie to ja nie wiem, tyle sie o tym mowi, w takie bydlaki i tak jeżdzą po pijaku... i co najsmieszniejsze, kara do 12 lat.... powinno byc 25 lat a nie gora 12.

Gość gość
speed powiedz to zabiym dzieciom ! Trzech ? to mało ? Jeżdze trochę :) Ty nikogo nie zauważysz bo pewnie jesteś obojętny na życie innych , ja niee! wiesz.Trzeba reagować !

Gość gość
Albo ten co wjechał w te 3 dziewczyny na przystanku w kolobrzegu chyba, dostal wiecie ile? chyba 7 lat. przesada. On przeciez celowo w nie wjechal żeby je zabić, jedna umarla, dwie zostaly kalekami. I najsmieszniejsze byly słowa sędzi, że ON nie jest zdemoralizowany, dlatego tak niska kara. czujecie? zwyrodnialec, ktory sie naćpal i wjeżdza specjalnie w 3 dziewczyny stojące na przystanku NIE JEST ZDEMORALIZOWANY. według sądu.

Gość gość
Niestety życia nikt im nie przywróci :( to takie smuten zginąć w młodym wieku przez głupotą śpuna czy pijusa , ale ważne że doczekają sie sprawidliwości tam wyżej

widziałem dzisiaj rozmowę pijanego rosjanina z policją, wyglądało to tak: -nie można jeździć pod wpływem alkoholu -ja nic nie piłem -wykrylismy 3 promile we krwi -a jaki jest limit? -0.2 promila - a nie 3? ha

Gość gość
pijaka możan rozpoznac łatwo na drodze :) porusza sie ślamazarnie najczęsciej węzykiem'' nic trudnego, zatrzymac i przeprosić , powiedziec że od dłuższego czasu pana /pana obserwuje i mam wątpliwości :P ..i juz ///

Gość gość
Bo w normalnym kraju fakt bycia pijanym za kółkiem jest okolicznością obciążającą. W polandii jest to okoliczność łagodzącą bo pijak ma ograniczoną poczytalność wiec takie zabójstwo jest nieumyślne

Jeżdze trochę Ty nikogo nie zauważysz bo pewnie jesteś obojętny na życie innych , ja niee! wiesz.Trzeba reagować x ale ja nie widzę tego piczo, to nie jest obojętność

Gość gość
wal sie czubku na pysk i przestań bezcześcic czyjeś tematy osiołku patentowany

Gość gość
W Polsce jak widzisz pijaka za kółkiem i dzwonisz po policję to jesteś dla innych konfidentem. Taki dziwny to kraj...

Gość gość
policja jest od wykonywania usług reszta nie nie interesuje

Gość gość
Jak kobiety poddają się aborcji faceta prawo do takiej w skutkach jazdy autem.