Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 Siema Kochane.Mam już 18 lat...I ciągle ten sam problem.PANICZNIE wstydzę się rozmawiać z ludźmi przez telefon! Nie wiem czemu...Po prostu od kiedy pamiętam to zawsze tak miałam! twarzą w twarz wszystko jest OK.ale kiedy mam dzwonić do kogoś przez telefon to od razu zaczyna mi mocniej bić serce! nie ważne czy znam osobę czy nie! albo z jakiego jest kraju...To nie jest żadna bariera językowa.Po prostu nie wiem ile razy wybierałam do kogoś numer,słyszałam sygnał w słuchawce i...Kiedy ktoś odbiera..Rozłączam się! nie wiem co powiedzieć.Wiem że przecież ta osoba mnie nie widzi ale słychać te emocje! i w dodatku...zmienia mi się głos... to jest mój największy problem! ludzie uważają mnie przez to za dziwadło! mam też kilku znajomych w internecie i za każdym razem kiedy ktoś chce pogadać to odrzucam połączenie! Mój chłopak ma urodziny za tydzień.Mieszka w innym mieście...chciałabym zrobić mu niespodziankę ale znowu mam to samo uczucie! w dodatku boję się że on zadzwoni żeby usłyszeć mój głos i już myślę o wyłączeniu telefonu! to jest po prostu koszmar! na fonie rozmawiam tylko z rodzicami i na tym koniec! mieliście tak samo? czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach