Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luara

historia kolegi ktora ciagle siedzi mi w glowie..."autostopowiczka"

Polecane posty

Gość luara

Ok tydzien temu kolega wracal przez okoliczne wsie do swojego domu(pomine nazwy wsi), jechal sam,zobaczyl ladna dziewczyne, ktora machala reka na stopa...zatrzymal sie ,czemu by nie mial jej zabrac...Wracala do domu,gadali i smiali sie cala droge..koledze troszke nie bylo po drodze,ale stwierdzil ze ja podrzuci..podjechali pod jej dom a laska wylatuje z tekstem :ze jest ciemno,czy moglby isc powiedziec rodzicom zeby wyszli po nia...kolega pomyslal,ze chce go laska okrasc albo cos,ale wzial kluczyki i podszedl do drzwi ,zadzwonil wyszla jej mama . Kolega mowi: "Przywiozlem pani corke,czeka w samochodzie", jej matka na to : "nie jestes pierwszym ktory ja przywiozl" on:" jak to?" Matka: "moja corka zginela rok temu w wypadku samochodowym".... kolega jest w szoku... rzeczywiscie na trasie gdzie wsiadala dziewczyna mial miejsce wypadek,zginelo kilka osob (mlodych),napewno slyszeliscie o tym w tv... Nie moge przestac o tym myslec ...

Gość gość
myślałem, że będzie seks :(

Gość gość
Ta opowiesc znam juz z 10 lat..w c*******a cie zrobil

Gość gość
Też to znam

Gość luara
Tak ,szkoda tylko ze chlopak jest zamkniety w domu i jest z nim zle ...a ja mieszkam 15km. Od tej wsi i dokladnie pamietam ten wypadek...

Gość gość
Taa jasne, też znam kilka takich historii co niby przydazyly sie znajomym, a w internecie roi sie od identycznych:o

Gość gość
No dobra, ale jak już wrócił do samochodu to co...?

Gość lanser
jeden sie nacpal wymyslil historie a inni durnie przez lata ja powielaja :D