Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak aspolecznym czlowiekiem. Moim miejscem jest

Polecane posty

Gość gość

siedzenie w domu. Nie dziwie sie ze ludzie za mna nie przepadaja, nic nie mowie, nie mam tematow do rozmowy, albo boje sie ze powiem cos glupiego wiec sie nie odzywam. W pracy tez mnie nie lubia ale nie dziwie im sie szczegolnie, kto by lubil osobe ktora caly czas sie nie odzywa.

Gość gość
Ja tez tak mam. Nie jestem rozmowna. Chyba, ze pojawi sie ineresujacy temat. Ale generalnie nie umie nawijac o p*****lach. Dobrze mi z tym. Poza tym nie przepadam za ludzmi. Lubie byc sama.

Wcale nie musisz być lubiany i zamiast myśleć w kategoriach, że to ciebie powinni lubić pomyśl, że to ty wybierasz czy ich lubić czy nie, bo tak rzeczywiście jest. TO jak z tym, że siedzą dwie osoby w pokoju i nastaje cisza, założę się, że oby dwie zastanawiają się co powiedzieć i myślą o sobie jakie są nudne. Widzisz, to bzdura. Może to oni są nudni bo nie potrafią cię niczym zainteresować :classic_cool:

Gość gość
To ja autorka tematu. Wiecie co? Nie jestem lubiana, ale staram sie sobie to wynagradzac tym ze kupuje sobie jakis niedrogi ciuch, albo czesciej cos dobrego do jedzenia. Poprostu zajadam smutki. Naprawde wole siedziec w domu, i zjesc cos pysznego, bo w sumie i tak nie mam do kogo wychodzic.

Gość gość
Bardzo chetnie ;) lubie rozmowy i dobre jedzenie

Gość gość
moja rada,2mertry linki 2 cegły i na most

Gość pannaniktt
Mam tak samo tylko,że ja nie nazywam siebie człowiekiem a jednostką bo do człowieka to mi daleko.