Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham ją

Pokochałem mężatkę. co teraz?

Polecane posty

Kochani rozmawiałem i umówiliśmy się na spotkanie. No by że przyjadę w okolice odpocząć a w między czasie się spotkamy. Jestem taki zdenerwowany. Teraz mi napiszcie od czego mam zacząć? x nie wierze, ze facet moze byc taka p.da, to musi byc prowo :-)

Gość gość
To się zdarza i to często. Ja ci wierzę

Gość niedorobiony
katastrofa nastąpi po 700km. drogi. Co tu mówić "ocknij się człowieku" jak nic niedociera.

Gość gość
Co wy od niego chcecie chlopak się zakochał i już

chlopak się zakochał i już x no bez jaj, pisze jak gimnazjalista z gimnazjum redemptorystow z ta roznica, ze chce wyrwac mezatke :-)

Gość gość
Zawsze szczery masz chyba jakieś problemy emocjonalnie. Pewnie nie masz nikogo kto by cię kochał i stąd ta zazdrość. Współczuję ci

Pewnie nie masz nikogo kto by cię kochał i stąd ta zazdrość. x dokladnie tak. z moich postow wrecz bije zazdrosc o te wzniosle uczucia, wyklreowane na internetowych rozmowach, ktore opisuje ta prowokujaca p.da :-)

Gość gość
Skoro ci to wszystko przeszkadza to po co siedzisz tu i komentujesz? Jeszcze w depresję popadniesz ha ha ha.

Gość malinowatruskawka
zawsze szczery:) uwielbiam cię:)

Gość gość
zawsze szczeryusmiech.gif uwielbiam cięusmiech.gif x uwazaj, bo ci eL zeby przefasonuje:D

Gość gość
Jak co teraz. Tetaz to ją bzyknij

Gość gość
dokladnie, przelec ja. ludzie, robicie z igly widly, doswiepujecie jakies wzniosle historie, zakochania, zatrwazajace plany burzenia zwiazkow, a tu chodzi o prosta zaleznosc: zaspokojenie instynktu plciowe i ciekawosci tej drugiej osoby. oboje na tym dobrze wyjdziecie, bedziecie mieli fajne wspomnienia, okazecie sobie czulosc i bliskosc fizyczna.

Gość renia 0210
autorze,jak Ci poszło spotkanie?

Gość Kocham ja
Reniu dopiero dziś wieczorkiem się spotkamy. Bo ona wcześniej nie może :) zostaje tutaj do niedzieli. Przyjechałem pod pretekstem wypoczynku na weekend majowy a że mieszka w dosyć turystycznym regione Polski to nic nie podejrzewa że to planowane . Mam stres i to ogromny. Dziś chodzę jak struty. Mam nadziejezże dobrze pójdzie. Teraz planuje sobię co i jak będzie. Gdzie ją zabrać i od czego zacząć rozmowę :) trzymajcie kciuki

Gość gość
700 km, a Wy tak od razu się umówiliście po roku? Nie zdziwiło jej to, że nigdy o tym nie gadaliście i nagle spotkanie? Napisz po spotkaniu jak poszło.

Gość gość
Miałem podobnie ale mnie olała

Gość gość
Powinno Ci wystarczyć że ma męża

Gość gość
Ja to tylko czekam na opis tego spotkania. Wszystkiego dobrego Powodzenia.

Gość gość
Rozmawiales z nią już? chyba się domyslam kto to ;) masz na imie A....?

Gość gość
Dziecinada ale plebsy z was. Rzygam jak czytam takie wypowiedzi. Coraz to glupsze tematy ludzie wymyślają.

Gość renia 0210
trzymam za Ciebie kciuki i brawo za odwagę!!! Powinno być więcej takich odważnych. Będzie dobrze,wierzę w to!!!

Gość gość
Już po spotkaniu?

Gość gość
E tam jeszcze trwa pewnie poszli do łóżka ;;-)

Gość gość
Oby :)

Gość Kocham ja
O wyżej to moja wypowiedź zapomniałem o niku

Gość gość
Up

Gość Kocham ja
Gość z 23:56 to nie ja. Moi drodzy spotkaliśmy się pogadaliśmy dosyć dlugo. Tak jak przez telefon rozmowa trwała bardzo długo. Powiedziałem jej delikatnie jak tylko mogłem że ja czuję coś więcej niż tylko przyjaźń. Widać było jej lekkie zaskoczenie ale widziałem też iskierki w oczach. Rozmawiałem z nią bardzo szczerze. Podobam się jej bardzo z charakteru. Powiedziala że jestem bardzo uczyciowy itp. Jednak obiecała sobie że będzie pracować nad poprawą swojego małżeństwa. Dala sobie jeden dwa lata. Chce być pewna czy zrobiła wszystko. Nie pozwoliła mi również żebym wyznawał swoje uczucie podczas rozmow. Na razie chce się przyjaźnić ze mną. A co z tego wyniknie to się zobaczy. Powiedziala że zrozumie również gdy pewnego dnia zamilkne. Dala mi wolny wybór. Jednak nie dała pewności. Jeśli chce mogę być nadal jej przyjacielem. A jeżeli nie jestem w stanie tego udźwignąć to mam się zupełnie wycofać. Będę się starał ale nie wiem czy zdolam ukrywać swoje uczucia. Pragnę aby wiedziała co do niej czuję. Jest cudowna. Piekniejsza niż przez internet. Wpadłem po uszy. Czekam teraz kolejnego spotkania.

Gość gość
Kolego najzwyczajniej w świecie jesteś piątym kołem u wozu. Ogarnij się bo bedziesz cierpiał

Gość gość
Szkoda. Ona Cię najwyraźniej nie kocha i moim zdaniem nie pokocha.