Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham ją

Pokochałem mężatkę. co teraz?

Polecane posty

Gość Kocham ja
Wiem ze nie kocha swojego męża i wiem też jak na mnie patrzy

Gość gość
Miałem podobną historię , zabujałem się w koleżance w pracy, Ona miała męża a ja dziewczynę od kilku lat, jednak to tamta zawróciła mi w głowie ,była słodka delikatna ,co tu dużo gadać takich dziewczyn już nie ma , żadnych fochów, pretensji ,na dodatek była blondynką z piękną figurą i cudownym biustem, och co bym dał żeby wleźć pod jej bluzkę :) Bujałem się w niej potajemnie przez 5 lat, mieliśmy wspólne dyżury, czasem gdy wiedziałem że Ona będzie mięć zmianę , specjalnie się zamieniałem z kolegą by tylko być z nią ,Rozmawialiśmy godzinami , żartowaliśmy jakbyśmy znali się od zawsze , aż pewnego dnia nie wytrzymałem i powiedziałem jej że chciałbym czegoś więcej, że strasznie mi się podoba i że dla niej jestem w stanie rzucić dziewczynę , zmienić pracę , mieszkanie co tylko chce....Niestety moje wyznanie ją zaskoczyło, zarumieniła się jakby jej było głupio, coś tam wyjąkała niezrozumiale a potem zaczęła mnie unikać.... Poczułem się jak palant , mało tego pisałem do niej na fb , i moja dziewczyna przeczytała wszystko , zrobiła mi prawdziwe piekło, na jakiś czas rozstaliśmy się , ale znów jesteśmy razem.. Mimo wszystko zależy mi na niej....ale gdzieś w głowie nadal siedzi tamta blondyneczka...

Gość loooooooloooo
Twoja dziewczyna powinna Cie kopnąć w zadek...... ja bym nie wybaczyła gdyby mój chłopak będąc ze mną bujał się w innej...

Gość 345235
Autorze, a po czym wnioskujesz że ona nie kocha męża? Nie dość że powiedziała Ci, że go kocha, to do tego chce naprawiać swoje małżeństwo. Czyli kocha! Nie wymyślaj czegoś, czego nie ma.

Gość gość
Trzymam kciuki. Kobieta się boi. Zobaczysz bedziecie razem. Potrzebuje tylko czasu. Teraz musisz okazać jej dużo miłości i uczucia . wierzę ze wam się uda. Napisz jakie macie kontakty od czasu do czasu. Będę tu zaglądać i cie wspierać

Gość anakondaszybkajakwaz
I co teraz? spales z nią?

Gość gość
Bzdura, nie będa razem. ona sie pojawi w gadkę szmatke jaranie chlopca, ona sie dowartościuje a mezusia nie rzuci. Szkoda Twojego czasu autorze, ale widać ze wmówisz sobie wszystko na tym etapie wiec tylko kiedyś wspomnij moje slowa. Mężatka zdradzająca dla seksu.

Gość gość
Autor chyba pisał że nie chodzi o sex z tego co czytałem. Ja miałem podobnie. Nie chodzi o zbliżenie fizyczne.

Gość 34365346
autorze, jak się sprawy mają?

Gość kocham ja
Kochani sprawy mają się następująco. Noc się między nami nie popsuło jest cudownie. Godzinami rozmawiamy przez telefon i gdamy na gg. Ona jest wspaniała. Teraz wiem ze będę na nią czekał bo bardzo ją pokochalem. Dziękuję wam za wsparcie. Dodaliscie mi sił

Gość Kocham ja
Kochani sprawy mają się następująco. Noc się między nami nie popsuło jest cudownie. Godzinami rozmawiamy przez telefon i gdamy na gg. Ona jest wspaniała. Teraz wiem ze będę na nią czekał bo bardzo ją pokochalem. Dziękuję wam za wsparcie. Dodaliscie mi sił

Gość gość
O to super wiedziałam że będzie dobrze teraz muszisz czekać

Gość gość
wolne to dopiero wybrakowane nieatrakcyjne brzydowate suki

Gość gość
Cieszę się że nie odsunęła się od ciebie dobrze to wróży. Teraz pozostaje Ci tylko czekac. Pozdrawiam serdecznie będę tu zaglądać wiec napisz co i jak u ciebie

Gość gość
obawiam sie ze ona nie odejdzie od malzonka dla Ciebie jesli jestes mlody to z pewnoscia tego nie zrozumiesz jeszcze ale dojrzale kobiety w zwiazkach nie chca zniszczyc swojej rodziny romansem lubia byc po prostu adorowane i zauwazone sytuacja mialaby sie inaczej gdyby w jej malzenstwie dzialo sie na tyle zle ze sama postanowilaby zakonczyc swoj zwiazek inaczej bedziesz sie musial pogodzic z glebokim rozczarowaniem na razie korzystajcie z chwili

Gość gość
gościu powyżej myślę tak samo jak ty 100%racji

Gość gość
Takie jest życie... Miliony ludzi się o tym przekonało już...

Gość gość
up

Gość Kato
Do Reni Reniu napisz proszę czy Twój Ł jest trenerem?