Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zdjecie wysłać?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, które wysyłały zdjęcia chłopakowi poznanemu przez internet. Oczywiscie chodzi mi o normalne zdjęcia, a nie jakies w neglizu. Czy wysyłacie zdjęcia, na których wyszłyscie bardzo dobrze, średnio czy zle?

Gość gość
zawsze i tylko zdjęcia bardzo dobre

Gość gość
popatrz na swoją fotę i wypowiedz magiczne słowa "wiocha.pl" jeśli dalej uważasz że foto jest dobre - wysyłaj

Gość gość
No ale na tych bardzo dobrych wyglądam na prawde bardzo dobrze i nie wiem czy nie lepiej wysłać średnie, które bedzie pewnie najbliższe temu jak w rzeczywistości wyglądam lub zle, by byl miło zaskoczony przy spotkaniu.

Gość gość
Nie mam zdjęć, które zakwalifikowałbym do kategorii "wiocha.pl".

Gość gość
hmm ja bym wysłała ładne, ale nie rewelacyjne. tylko, że ja nie mam nawet ładnych zdjęc :( jestem strasznie niefotogeniczna

Gość gość
Najlepiej takie średnie, w miarę zwyczajne, ale ładne, sympatyczne. Chodzi o to, że jak wyślesz takie naprawdę najlepsze, na których wyszłaś najlepiej jak to tylko możliwe, nie będzie ono odzwierciedlać tego, jak wyglądasz na co dzień. W związku z tym podczas spotkania poczujesz się źle, nie mogąc dorównać temu wizerunkowi z perfekcyjnego zdjęcia. Szczerze mówiąc to mój odwieczny problem - jestem bardzo, bardzo fotogeniczna, wiele osób mi mówiło, że powinnam zostać fotomodelką. W rzeczywistości jestem taką 50% wersją siebie ze zdjęć, serio. Parę razy miałam akcje z facetami poznanymi przez internet, że oni nie mogli ukryć rozczarowania! Nie było to miłe, więc teraz biorę na to poprawkę.

Gość gość
Ja mam chyba podobnie jako facet fotki wyglądam jak model, na żywo gorzej z czego to wynika? przyjąłem inną taktykę rzucam dużo swoich różnych zdjęć koło 15 z aparatów z telefonów itd. i tak najlepiej :).

Gość gość
No to też jest fajny pomysł. Kurcze, ja nie wiem z czego to wynika. Może z tego, że gdy dochodzi mimika, gesty, całość ruchów sylwetki, to coś się psuje w tym nieruchomym wizerunku, którym jest fotografia? Nie mam pojęcia, ale zawsze mnie to trochę frustrowało, bo w moim przypadku nawet zwykłe selfie z telefonu wyglądają kapitalnie i dostaję cały góry komplementów, które, kurde, traktuję z przymrużeniem oka, bo wiem, że "czar pryśnie" gdy spotkamy się na żywo. Czy to nie frustrujące?