Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ktorewybrac

zostac jako przyjaciolka czy wyznac milosc i odejsc

Polecane posty

Go艣膰 ktorewybrac

jak w temacie, kiedys probowalismy ale nie wyszlo nam, po dlugim czasie wracamy jako przyjaciele (padly takie slowa) ale ja jednak dalej kocham, wyznac mu to i czekac na reakcje czy zyc dalej jako koelzanka w ukryciu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wyznaj jak oleje to w d***e kaktus miej i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
caly czas od rozlaki myslami zawsze gdzies bylam przy nim i teraz bardzo sie cieszylam ze jednak mam go jako przyjaciela bo go tak traktowalam zawsze + uczucie, taki partner ktory jednoczesnie byl przyjacielem. myslalam ze teraz moge wyzbyc sie uczuc ale jednak nie... jak mu to powiem on zniknie z mojego zycia mysle i nie wiem czy tego chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to zostaw jak jest mo偶e si臋 samo co艣 wyklaruje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
tez o tym myslalam, ze to najlepsze rozwiazanie "zgrywac dalej kolezanke" tylko robie sie coraz bardziej sfrustrowana, zazdrosna.. siedziec obok i nie moc przytulic, albo to czekanie od telefonu do telefonu (srednio ze 2 w tyg), do tego fakt ze on moze w kazdej chwili flirtowac z inna, jest w koncu wolny a kobiety sa nim zainteresowane. Nie uwzgledniamy wspolnych planow jak np teraz majowka, on do swoich przyjaciol ja do swoich, bo niestety nie mamy wspolnych. takie friendzone dla kobiety mam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to przykre ze facet jest toba niezainteresowany a ty chcesz sie plaszczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
to nie do konca tak, poniewaz czasem mam wrazenie ze on tez cos czuje, tylko jak juz padly slowa ze nic nie czujemy, mamy zdrowy dystans i super jest sie kolegowac.. to oboje sobie strzelilismy w stope

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
rozsadnie byloby wyznac prawde, uslyszec co on czuje i sie dostosowac, albo on nie chce nic wiecej wtedy odejsc i dac sobie szanse na zapomnienie i wyleczenie sie z tego uczucia poprzez brak kontaktu albo zacisnac zeby i byc z nim przynajmniej jako kolezanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
albo on jednak cos czuje... ale za bardzo sie obawiam ze to jednak nie tak sie potoczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xgosc1
powinnas poczekac i zobaczyc co sie swieci.Rozumiem Cie doskonale.Tez mi na kims baaardzo zalezalo i bylo jak bylo dopuki nie zaczolem pokazywac ze chodzi mi o cos wiecej,ze zalezy mi...Tym sposobem dzis ledwo moge uslyszec czesc.Tez nie wytrzymalem,chcialem dac krok do przodu a znalazlem sie na samym dnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyznaj i odejdz, takim oczekiwaniem tylko sie nakrecasz i podswiadomie czekasz na cos, co moze sie nigdy nie stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
kazde rozwiazanie ma plusy i minusy i nie wiem juz, sytuacja z przyjaznieniem sie trwa juz ok 1,5 miesiaca, ale spotkan nie bylo wiele, jedno sam na sam (pierwsze od dlugiego niewidzenia sie) wtedy byly pocalunki, napiecie erotyczne..ale powiedzilam nie, bo seks dla mnie to uczucia, ktorych nie bylam wtedy pewna, przeciez nie rozmawialismy o tym wsyztskim z nim, a takie namietnosci wynikaly z tego ze dawno sie nie widzielsimy. wtedy tez zrobilam najwieksza glupote i powiedzilam mu ze kolejny seks to z kims z milosci a ja sie odkochalam i nabralam zdrowego dystansu po ost wydarzeniach i mozemy sie przyjaznic na co on rpzystal..sama jak juz mowilam strzelilam sobie w stope

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
moglby jeszcze ktos cos doradzic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PPLL
Moim zdaniem lepiej powiedzie膰 prawd臋, to znaczy nie musisz mu nic narzuca膰 ale po prostu powiedzie膰 co czujesz i 偶e nie odpowiada ci spotykanie si臋 jako znajomi, cierpisz przez to i je偶eli nie mo偶ecie by膰 razem to chyba lepiej nie spotyka膰 si臋 wcale. To co teraz robisz to chyba tylko pogr膮偶anie si臋 w cierpieniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzie膰 o swoich uczuciach. Tak b臋dzie lepiej i dla Ciebie i dla niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PPLL
je偶eli zacz臋li艣cie si臋 przytula膰 itd a nie rozmawiali艣cie o tym co jest mi臋dzy wami to mia艂a艣 prawo odm贸wi膰, to by艂o pierwsze spotkanie po przerwie wi臋c nie mog艂a艣 wiedzie膰 co czujesz, a teraz widzisz to wyra偶niej, moim zdaniem lepiej mu powiedz otwarcie, i zobacz co zrobi. Nawet je偶eli nic nie zrobi to chyba lepiej 偶yc w prawdzie o swoich uczuciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
jak mu powiem to mam 70% pewnosci ze on powie ze nie chce zwiazku, ale nie chce mnie stracic tak calkowicie, ja sama nie jestem pewna czy jestem gotowa stracic go tak na amen. jedno jest pewne i tak czy siak bede barrdzo cierpiec no bo jak mozna zyc z boku ogos kochajac i tlumic w sobie jak tez zerwac calkowicie kontakt mimo uczucia, bo wiem ze moglibtsmy dalej sie swietnie dogadywac tylko ze wina jest po mojej stronei bo ja chce wiecej..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PPLL
to nie jest wina, to jest normalna kolej rzeczy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PPLL
Normalnie facet by si臋 cieszy艂 偶e kobieta go chce, je偶eli byli艣cie par膮 znaczy 偶e co艣 dla niego znaczy艂a艣. A je偶eli on ci odm贸wi to trudno, zaczniesz szuka膰 kogo艣 kto bedzie ciebie naprawd臋 chcia艂 a nie tylko b臋dzie ci臋 traktowa艂 jak przyjaci贸艂k臋! Znacie si臋 ju偶 na tyle dobrze 偶e on powinien wiedzie膰 co do ciebie czuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
brakuje mi odwagi zeby zrobic cos, tylko ze obecnie tez sie dusze oczekujac np ze a moze jednak to bedzie TEN WEEKEND gdzie zaproponuje jakis wypad, jesli nie proponuje to mysle ze jest gdzies na imprezie/grilu ze znajomymi. juz ostatnie kilka miesiecy jak zerwalismy kontakt byly starsnzie ciezkie i myslalm ze lpiej juz miec go jako kumpla niz w ogole, gdy teraz tak jest to mam watpliwosci..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
proponuj臋 porozmawia膰 , wszystko sobie wyja艣nicie i b臋dziesz wiedzie膰 na czym stoisz. Je偶eli nie jeste艣 pewna d艂ugo mo偶e Ci臋 to gn臋bi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
wiec jednak rozmowa...ehh musze sie w sobie zebrac, bo faktycznie nadchodza wakacje moze byc jeszcze gorzej, wiedzac ze on wyjezdza sobie na super wypady poznaje inne kobiety a ja jestem tylko kolezanka ktora raz keidys moze co najwyzej wyskoczyc na piwo ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wa偶ne 偶eby艣 wiedzia艂a 偶e nie masz szans i mog艂a 偶y膰 swobodniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktorewybrac
swobodniej to ciezko bedzie.. juz mialam ta swobode pare miesiecy temu a jednak i tak wrocilam do punktu wyjscia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyznaj mi艂o艣膰 i jak si臋 oka偶e 偶e nic z tego to mo偶esz si臋 przyja藕ni膰 ale ju偶 nie traktuj tej znajomo艣ci powa偶nie po prostu kolega i tyle i spr贸buj znale藕膰 kogo艣 kto ci臋 pokocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jeszcze jedno: wa偶ne 偶eby te偶 ciebie kocha艂 m臋偶czyzna uczucie jednostronne jest nic niewarte znajd藕 osob臋 co odwzajemni twoje uczucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To najgorsza rada, jak膮 Ci tutaj daj膮. Kiedy wyznasz pierwsza m臋偶czy藕nie uczucie albo chocia偶 tylko dasz mu to delikatnie do zrozumienia, ju偶 po Tobie i po jego zainteresowaniu Tob膮. Wiem z w艂asnego do艣wiadczenia. Tak straci艂am na zawsze mi艂o艣膰 mojego 偶ycia. Nie musz臋 dodawa膰, 偶e po takiej wiadomo艣ci znikn膮艂 z mojego 偶ycia na zawsze i bez s艂owa. Bardzo za nim t臋skni艂am, ale w ko艅cu powiedzia艂am sobie, po co mi m臋偶czyzna, kt贸ry mnie nie kocha? I 偶yj臋 mimo roku braku kontaktu, przesta艂o mnie to ju偶 tak bardzo bole膰. Ty te偶 prze偶yjesz, tylko nie r贸b b艂臋du i nie m贸w, co czujesz. Je艣li mu zale偶y, sam Ci to zakomunikuje. Je艣li nie, b臋dziesz wiedzia艂a, 偶e spotyka si臋 z Tob膮 dla zabicia nudy lub seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PPLL
Jestem obecnie w nowej relacji, sama pierwsza wyzna艂am uczucie ale wcze艣niej par臋 razy czu艂am 偶e on by艂 blisko tego tylko 偶e ja tego nie chcia艂am :P fajnie jest jak facet czeka na kobiet臋, a nie narzuca si臋 (tak jak w seksie ;) ) No ale ka偶da sytuacja jest inna, ja uwa偶am 偶e szczero艣膰 jest lepsza, je偶eli facet nie odwzajemnia uczu膰 to kij mu w ucho...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 uwa偶am, 偶e szczero艣膰 jest najlepsza, ale jest jeden k艂opot: m臋偶czy藕ni my艣l膮 inaczej ni偶 kobiety. I szczero艣膰 z wyznaniem lub pokazaniem uczu膰 przez kobiet臋, nawet je艣li sami byli ni膮 bardzo wcze艣niej zainteresowani, stawia kobiet臋 od razu na przegranej pozycji. Ja tak straci艂am mi艂o艣膰 swojego 偶ycia, a wiele lat temu te偶 innego zakochanego we mnie bardzo d艂ugo m臋偶czyzn臋. I znam takich historii mn贸stwo. Zapami臋tajcie, 偶e m臋偶czy藕ni s膮 inni od nas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 inni.

Udost臋pnij ten post