Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciężarne z Opolskiego Strzelce Opolskie

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w 11 tygodniu ciąży i jest to moja pierwsza ciąża ( może dlatego się tak miotam). Termin porodu mam na 11.2014 r. Chodzę do dr XX na NFZ w Strzelcach Opolskich. Gdy nie byłam w ciąży, lekarz był niemiły a nawet można powiedzieć,że gburowaty. (Chciałam iść do innego ale ....chciałam już się upewnić,że jestem w ciąży a po drugie na wizytę do innych trzeba czekać tygodniami. A jak wiadomo trzeba wybrać się do lekarza przed 10 tyg.) Teraz wszystko się zmieniło. Dr jest bardzo miły, pomocny, sympatyczny, sam wszystko tłumaczy , zadaje pytania... Jakby nie ten człowiek. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Niestety nie wszyscy z rodziny (przyszłej) podzielają mój entuzjazm w stosunku do tego lekarza. Można powiedzieć,że niektórzy wręcz "karzą" mi zacząć chodzić do innego. Najlepiej gdyby to był któryś z lekarzy , który pracuje w Strzeleckim szpitalu. Ja szczerze powiedziawszy nie widzę większego sensu chodzenia prywatnie do lekarza tylko po to by wydać kilka tys i liczyć na to,że akurat będzie mieć dyżur wtedy gdy zacznę rodzić. Osobiście wolę poszukać dobrej położnej i z nią mieć dobre relacje. Nie wiem co mam zrobić. Może któraś z was była w podobnej sytuacji ? Lepiej prywatnie czy na NFZ? Kogo polecacie ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować