Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zona

PIKANTNE PORADY PENISOWE

Polecane posty

Gość gość zona

Otóż, mam do Was kobietki pytanie. Kiedy zaczyna się współżyć z partnerem, jasne jest, że z biegiem czasu poznaje się jego ciało, reakcje, pieszczoty, które dają najwięcej przyjemności, i uczy się go. ja jestem ze swoim partnerem dość krótko, i narazie jestęsmy nadal na etapie odkrywania siebie. Generalnie jestem nowicjuszką, poniewaz to mój pierwszy poważny łóżkowy kochanek. Kocham go. Chciałabym dać mu jak najwięcej. Nie twierdzę, że nie potrafię dać mu rozkoszy, dłonią, ustami czy całą sobą, czasem trwa to dlużej, czasem bardzo szybko i zależy to od wielu czynników, jednak chciałabym dawać mu ją na tysiące różnych sposobów. I chciałam zapytać was drogie, bardziej doświadczone kobiety o sposoby pieszczenie penisa. Czy macie jakieś niezawodne, kreatywne, swoje, odkryte, sposoby, które każdego Waszego męzczyznę doprowadzały do orgazmu? Mam na myśli " róbótki ręczne" i oralne. Jeśli macie jakiekolwiek proszę piszcie. Jeśli to możliwe, proszę o dokładne opisy działania. Skoro możemy czerpać wiedzę z czyichś doświaczeń to podzielmy się nimi. Ja np. ostatnio odkryłam jak intensywną przyjemność sprawia męzczyznie, kiedy się o******** skórę w dół, obnaży całego grzyba, jedną ręką trzyma trzon, a drugą koniecznie z duzą ilością żelu " jeździ" zamkniętą dłonią po całej tej główce. Pewnie, ale z wyczuciem nie za mocno.

Gość General Penis
Wpisz w wyszukiwarce fraze "Jak doprowadzić do mega-wytrysku? (przepis)" i poczytaj calosc. Fajny i pomocny poradnik.

Gość General Penis
oczywiscie nie wyszukiwarce kafeterii tylko gugle

Gość gość
ty wyzej wszedzie tylko tego debilnego bloga reklamujesz a jest wnim gowno tak naprawde. Facet 2 x dochodzi podrzad :D :d smiech na sali.

Gość gość
zapomnialem dodac ze jestem debilem nie potrafiacym czytac****isac

Gość Amaretto 90
Pisz na temat czlowieku! Blog ladny, czytelny, zmyslowy, erotyczny, podniecajacy. Czytam z dziewczyna od roku. Porady swietne, do tego z duzym poczuciem humoru. Do czytania trzeba miec KLASE i rozum. A Pan raczej woli k***ski i ciagle komentuje wpisy o lykaniu spermy. Nie wina bloga ze jest o chlopaku i dziewczynie a nie dwoch chlopach!!

Gość Skromna dziewczyna
Podczas pieszczot jezykiem wloz mu palec w pupe. Pomasuj prostate. Gwarantowany odlot. Dzieki za link "Generale" :) Podoba mi sie. Odezwij się do mnie na PW :)

Gość Skromna dziewczyna
Amaretto masz racje. Trudno tutaj o madrego czlowieka szukajacego radosci z seksu. Same zboki! Urazajac zbokow, i nie urazajac fajnych ludzi :)

Gość General Penis
Po co mam sie odzywac? :> Nie zrozum mnie zle jednak sie nie znamy i... Powiedz czego chcesz tutaj :) Pozdro G.Penis

Gość Skromna dziewczyna
ciekawi mnie czy masz dziewczyne :)

Gość General Penis
Mam :)