Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj dziecko przyszło do domu i pochwalilo sie ze zwalilo kolege z hustawki

Polecane posty

Gość gość

Godzine temu przyszła do domu odrabiać lekcje, pytam się jak na dworze dzisiaj, co tam robiła to usłyszałam odpowiedz ,z było fajnie, posła na plac zabaw i rówieśnika zepchnęła z huśtawki , bo nie chciał zejść, zdarł sobie kolano(czy tam łokieć, już nie pamiętam)... powiem szczerze ,ze wryło mnie w fotel, az gebe rozdziawiłam ,ze o tym beztrosko tak mowi ,wręcz czuje się dumna Ochrzanilam jak sie zachowuje,nie umie się bawic ladnie, to bylo wstretne, kazalam jej przeprosić kolegę przy najbliższym spotkaniu, ona zupełnie zbagatelizowała sprawę i powiedziała ,ze kazdy tak robi, tez nie raz poleciała z drabinek, czy z huśtawki prze kogoś, co rusz ma przez to siniaki, wszyscy tak robią, tylko o tym mi nie mowila , bo po co? Calkowicie rece mi opadly. Jak powinnam zareagować . Najbardziej oszołomiło mnie, ze ona się tym pochwaliła, jakby 4 listna koniczynkę znalazła :o

Gość gość
i dobrze, będzie radzić sobie w życiu!

Gość gość
Zuch dziewczyna:) a ty zamiast miauczeć ciesz się,ze masz córkę z jajami a nie mimozę:)

Gość gość
a jakby to wasze dziecko zwaliła to też powiedziałybyście że zuch dziewczyna i pogłaskałybyście po głowie. Punkt widzenia wspołczesnych mamusiek zalezy od punktu leżenia.

Gość co w takiej sytuacji robic
Nie przesadzajcie ok? mieszkamy od kilku miesięcy w nowy miejscu, chciałabym aby ładnie i grzecznie się zachowywała, miała normalnych kolegow na podworku ,z którymi fajnie się bawi, a nie uchodziła za zbója, czy agresora

Gość gość
moze przestan ja posylac do zoo?? kazdy, kazdego spycha... moze zrob cos innego niz te sasiadki majace zwierzeta za dzieci, i trzymaj ja w domu i ucz dobrego zachowania?

Gość gość
18:06 czytaj uważnie,Córka autorki też nieraz została tak potraktowana przez inne dzieci.Może jest z tych,które wyznają zasadę oko za oko:)

Gość gość
nie pochwalila tylko ty ją zapytalas... wez pisz prawde

Gość gość
nie sluchaj moich poprzednikow, za 10 lat powie ze jest w ciazy tez wszyscy powiedza ze dziewczyna z jajami nie powiedza ze kurfa alboza 15 lat obrabuj****nk tez to bedzie smieszne ze ma jaja wytlumacz jej ze tak nie wolno, to ze zrzucila no trudno ale to ze sie cieszy ,no ma zadatki na niezle ziolko, mlodociana kurefke

taaaa, weź ją w domu przytrzymaj i nie pozwalaj wychodzić poza dom w ladną pogode, zgroza co się wtedy działoby Jedynie co to mogę zakazac jej chodzic na tamten plac zabaw, no ale ja jej nie upilnuje przecież . Niech nawiązuje relacje z dziećmi, ,ale takie normalne relacje, bez chuligaństwa , separować ją od dzieci nie chce, lecz co robic ? rece uwiązane

Gość gość
źle zrobiła. Spytaj dlaczego to zrobiła i wyjaśnij że tak nie wolno, że to rani i że powinna przeprosić.

Gość gość
10:09 ,mamy fantazję co?

Tak, zapytałam ją z ciekawości co robila, gdzie była i da się wyczuć ton w jakim ktoś tobie odpowiadać. tO BYLO WRECZ Z DUMA, SATYSFAKCJĄ A NIE WSTYDEM CZY Z WYRZUTAMI SUMIENIA

Gość gość
Autorko i co się żalisz?Widocznie została tak wychowana,że wszystko musi dostać,bo jak nie to i tak weźmie siłą.Pretensje do siebie.

Gość gość
i co robic? co robic? jezu, mam dziecko, z ktorym sobie nie radze! mieszkam w jakiejs patologicznej okolicy, ale przynajmniej moje zezwierzecone dziecko tam pasuje, bo nie odbiega od normay innych, ale co robic co robic? wasze rady nie dzialajOM!!! dajcie inne, np. pstrykniecie palcami i moje dziecko bedzie posluszne, madre i bede miec na nie jakikolwiek wplyw!

nie ,nie została tak wychowana, pisałam ze wytłumaczyła się tym,ze wszyscy tak robia, łącznie ją tez zwalają, spychają , tak samo nie raz poleciała to ona to samo robi, cieszy się z tego powodu ze ksawier pozdzieraj się

Gość gość
nie wtrącaj się, niech sobie radzi po swojemu. Podwórkowe uroki

Gość gość
ja tez widze u siebie na osiedlu takie głupie zabawy i zachowania dzieci, az strach mojego samego tam puścić, spychanie na porządku dziennym, to mnie przeraza

Gość gość
powiedz jej ,aby chodzila na inny plac zabaw, nie tamten

Gość gość
widać jak wychowuje się dzisiejsze dzieci,kiedys się grzecznie bawili wszyscy razem, bez bojek ,zwalania a teraz to od małego im odbija

Gość ex_debill_zaryczy_soon
bez bójek i zwalania grzecznie się kiedyś wszyscy bawili? co Wam mama podawała kompot z maku? oczywiście, że się laliśmy i wcale grzecznie nie było!

Gość gość
19:56,ty chyba jakaś ułomna byłas w dzieciństwie:)grzeczne zabawy?hahahahaa....były takie n/a/p/i/e/r/d/a/l/a/n/k/i jakie ci się nawet nie śniły:) piękne czasy....

Gość na szybko bez loginu
"""19:56,ty chyba jakaś ułomna byłas w dzieciństwieusmiech.gif grzeczne zabawy?hahahahaa....były takie n/a/p/i/e/r/d/a/l/a/n/k/i jakie ci się nawet nie śniłyusmiech.gif piękne czasy...."" . git komentarz, zgadzam się, kurzylo się i to jak hahhahaha

Gość gość
tk właśnie było:)pamięta jak uderzyłam kolegę deską w nogę,okazało się,że w desce był gwóźdź...aałłłłaaaaaa:) ale wtedu ochrzan dostałam i zakaz łokmena:D:D

Gość gość
Grzecznych zabaw nigdy nie bylo ok .Ale tez zadnemu dziecku nie przyszlo do glowy chwalic sie tym rodzicom .Zaraz bylby opiernicz i szlaban na ulubione rzeczy.I oczywiscie znienawidzony nakaz przeproszenia ofiary.

Gość gość
woooow, to byłas booogata jak miała łokmeta w latach 90-tych hahaha, wokmen to było cos hihihi

Gość gość
W '93 na komunię dostałam:)śliczny czerwoniutki...: