Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem polskich kobiet

Polecane posty

Gość gość
a ty odpowiedz mi na pytanie dlaczego w usa się nie mieszają białe z ciapakami i czarnymi a tu na potęgę jak dzicz ostatnia?

Gość gość
to będziemy do siebie pasować idealnie :D bo ja też się dobrze sekszę i na żonę się kompletnie nie nadaję :p jak chcesz to możemy się dogadać i się koło niego zakręcę a ty odzyskasz wolność ;)

Gość gość
Hahaha deal ;)

Gość gość
ja chyba do końca życia konia będę walił, ale żony nie chcę. jak patrzę na te babska z kafeterii to mi się odechciewa związku

Gość gość
Myslisz ze wszystkie polskie kobiety sa takie? Ale rozumiem w sumie. Tez nie chce meza. Ani Polaka ani nikogo innego. Samej jest mi najlepiej. W zwiazku czlowiek sie tylko stresuje (chyba ze dobierze sie idealnie z druga osoba ale to rzadko sie zdarza). Mam wrazenie ze ludzie zupelnie juz zglupieli.

Gość gość
To moze ja sie wypowiem za Polskie kobiety :-D i wytlumacze Ci, ze Polki, podobnie jak reszta kobiet na swiecie po prostu szukaja dobrych mezow bez wzgledu na ich narodowosc. Coz mozna na to poradzic ze latwiej spotkac fajnego faceta w innych nacjach niz nasza? :-D

Gość gość
Ja za 3 tyg zostanę żoną rodowitego Niemca i możecie polaczki sobie o mnie pomarzyć;)

Gość gość
Rodowity z DDR :D

Gość gość
bo polscy panowie sa nic nie warci !!! do uk to sam margines spoleczny przyjechal

Gość abbbbbbbbba
Widzisz autorze pisząc o kobietach "szmaty" już sobie wystawiłeś świadectwo. Obcokrajowcy z reguły szanują kobiety, dbają o nie. Większość polskich mężczyzn (w tym Ty) to chamy i buraki.