Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać dziecko na lodowisko?

Polecane posty

Gość gość

Moze durne pytanie ale nie wiem jak mam ubrać córkę. Ma 6 lat i idą z zerówką na lodowisko. Jutro ma być 25 stopni więc nie mogę jej ubrać w kurtkę natomiast na lodowisku bedzie zimno. Niestety nie moga z sobą nic zabierać bo takie mają wymogi w przedszkolu ze żadnych torebek ani nic do autokaru nie biora (już to przerabialiśmy przy wcześniejszych wycieczkach jak jej spakowalam do torebki chusteczki higieniczne a pani kazala zostawić w szatni bo ona ma chusteczki i dzieciom da jeśli zajdzie potrzeba ale zadnych torebek pleczaków sobie nie życzy) No i jak mam to dziecko ubrać żeby się nie rpzegrzalo a potem nie zmarzło i nie bylo chore?

Gość gość
moze ktos podpowie?

Gość moje drzewko pomarańczowe
normalnie jakis wygodny dres ale jak chcesz byc matką polka popier/dolką to załóżjej 5 par rajtuz, czapke zimową, 7 swetrój jeden na drugim. Przecież nie ważne że się zgrzeje jak bedzie się ruszać ważne, że to LODOWOSKO a lód jest zimnyyyy!

Gość mamadwóchdziewczynek
Nigdy nie jeździłam na lodowisku w kurtce, córka nawet srogą zimą zostawia kurtkę w szatni. Wiadomo, że lód jest zimny, ale w ruchu się nie marznie. Spokojnie wystarczy dres, jakaś bluza i spodnie/leginsy.

Gość gość
Oni nie bedą jeździć to jakaś rewia na lodzie i bedą tylko siedzieć i oglądac.

Gość gość
moze jednak ktoś odpowie bo nie mam pojecia

Gość gość
moze jednak jakas mama podpowie