Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryb oszczędzanie

osiem stów

Polecane posty

Gość tryb oszczędzanie

na jedzenie do końca maja. czy Waszym zdaniem to jest kwota, która pozwoli mi zrobić zakupy spożywcze do tego czasu dla mnie, dla męża i naszego dwulatka? Wliczam w to też drobną chemię. Mąż ma dietę składającą się z warzyw i mięsa, dziecku gotuję obiady i desery samodzielnie, a sama też nie wydziwiam z żarciem. Myślicie, że dam radę?

Gość nigdy w zyciu oj nie
lepiej pogon tego swojego napakowanego osilka do pracy :O

Gość gość
Ja bym nie dała rady, też mam 1 dziecko. Miesiecznie wychodzi mi około 1.500zł ale podobnie mam zamiar to zmienić i nie wydac więcej niż 1100zł

Gość gość
na pewno dasz rade skoro kupujesz żarcie. jeszcze ci zostanie. ja kupuje jedzenie i idzie mi 1400-1600zł na miesiąc.

Gość gość
Podstawa ryż brązowy,kasze gryczana,jęczmienna-sycace i smaczne. Do tego sosy warzywne z dodatkiem pomidorów z puszki(w biedrze do srody wszystko pomidorowe-25%, czyli puszka pomidorow 1,49 a maly koncentrat 1,19 i dobrej jakości. Duzo jest tez warzyw mrozonych, fasolek itp 800 stów na 3 osoby na diecie bezmiesnej to duzo

Gość gość
mój napakowany osiłek za dużo wydawał na nasze jedzenie, troszkę nas przyzwyczaił do dobrego, dlatego wolę mądrze rozdysponować kasą (przepraszam, PIENIĘDZMI!), wydać na przyjemności niż przejeść. Jesteście tak nieszczęśliwe, tak bardzo sfrustrowane i anonimowe... potraficie być wesołe, szczere, serdeczne na co dzień? Bo tutaj wystukujecie swój jad i swoją żółć...przytuliłabym was, zgorzkniałe nieszczęśnice :) ale na odległość mogę jedynie współczuć... może kiedyś będzie wam w życiu lepiej! wszystko w waszych rękach, powodzenia!! pzdr