Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachowują podczas seksu intelektualiści

Polecane posty

Gość gość

Czy też używają takiego słownictwa jak cipka, fiut, rżnięcie itp., czy raczej stosują bardziej subtelny język?

Gość gość
Używają określeń d****** szmato, k****, p**do, cipo... to u nich normalne, odreagowują tego kija od miotły noszonego przez cały dzień w d***e :D

Gość gość
Ciekawi mnie to strasznie. Jakoś nie wyobrażam sobie faceta, który na co dzień jest oczytany i pięknie się wysławia, by używał takich wulgaryzmów. Nie mówiąc już o zachowaniu.

Gość gość
...no i lubią przywalić w twarz tymi swoimi lelawymi przeszczepami, czują się wtedy silni ;-)

Gość gość
...spodziewać się również można przedwczesnego wytrysku i braku erekcji :D

Gość gość
jest taki rodzaj subtelnego języka który rozpala bardziej niż fiut i cipka "itp? no chyba nie,ja na słowo fiut już płone heheh

Gość gość
Ja też :) Tylko musi to zabawnie wyglądać, jak wymawia to słowo facet, który uchodzi za typ doktorka :D

Gość gość
Lubisz jak ci facet przez telefon mówi że mu stoi, nie? :P

Gość gość
to była ironia

Gość gość
Jeszcze nie miałam okazji prowadzić takich erotycznych rozmów heheh :D

Gość gość
ale macie dziewczyny tematy hehe pewnie lubicie takie perwersyjne określenia co ?

Gość gość
ja słowem fiut określam idiotów tępa c**a idiotki więc tak to mnie właśnie kręci

Gość gość
Nie jest regułą, jedna tutaj zakładała temat straszliwie obrażona określeniem plac zabaw... chyba zamiast waginy czy genitalii, bo chyba nie miała na myśli pachnącego kwiatuszka :P

Gość gość
Mi nie przejdzie przez gardło słowo wagina, genitalia ! Zawsze powiem cipka, myszka, brzoskwinka

Gość gość
Boże co to wszystko ma do rzeczy? Jak facet na co dzień poszukuje bozonu Higgsa to w łóżku może sie wyluzowac

Gość gość
Jeszcze nie miałam okazji prowadzić takich erotycznych rozmów heheh smiech.gif 29.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale macie dziewczyny tematy hehe pewnie lubicie takie perwersyjne określenia co ? 29.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ja słowem fiut określam idiotów tępa c**a idiotki więc tak to mnie właśnie kręci 29.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie jest regułą, jedna tutaj zakładała temat straszliwie obrażona określeniem plac zabaw... chyba zamiast waginy czy genitalii, bo chyba nie miała na myśli pachnącego kwiatuszka jezyk.gif 29.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Mi nie przejdzie przez gardło słowo wagina, genitalia ! Zawsze powiem c*pka, myszka, brzoskwinka 29.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Boże co to wszystko ma do rzeczy? Jak facet na co dzień poszukuje bozonu Higgsa to w łóżku może sie wyluzowac Odpowiedz na ten temat »