Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocław Najlepszy alergolog dziecięcy poszukiwany

Polecane posty

Gość gość

Ja leczę się u Prof. zw. dr hab. n. med. Jerzego Liebharta i jest doskonały, choć na ,,znany lekarz" mało o nim piszą. On natomiast uratował mi zdrowie i życie. Szybko i trafnie stawia diagnozy. Osłuchuje i słyszy to czego inni nie zdołaliby usłyszeć. Szukam tak dobrego specjalisty dla czteroletniego dziecka. Znacie we Wrocławiu wybitnych alergologów dziecięcych?

Gość 8383
Korzystam od niedawna z usług homeopaty-irydologa który przyjmuje również we Wrocławiu, dr Piszczulin. Syn ma 6 lat, od 3 systematycznie na lekach przeciwalergicznych. Ma alergie całoroczną. Po dwóch miesiącach leczenia u w/w doktora lekami homeopatycznymi poprawa jest tak duża, że aż jestem w szoku! Na prawdę ze szczerego serca POLECAM! Dodatkowo z powodu alergii syn co miesiąc praktycznie chorował i brał antybiotyk. Teraz od początku marca cisza i nic nie zapowiada się aby było gorzej :) W necie znajdziesz adres, znajdziesz też opinie.

Gość gość
Wiem że jest tutaj sporo mam z Wrocławia... Podobno też każde dziecko jest dziś alergikiem...

Gość gość
Dziękuje Ci z całego serca! Niech Ci Bóg błogosławi!

Gość gość
Nie wiem czy numer na ,,znany lekarz" do dr.Piszczulina jest aktualny Dzwonię i coś jakby fax się włączał... Może on przyjmuje popołudniami tylko?

Gość 8383
Już C***iszę kiedy jest rejestracja i przyjęcia: poniedziałek 12-19 środa 10-14 czwartek 12-19 numer 071/342 45 00 ul. Włodkowica 16/5 Wizyta to koszt 70zł i stawiasz się tam co 3 miesiące. Więc nikt nikogo na nic nie naciąga. Ja mam teraz jechać na drugą wizytę na początku czerwca.

Gość gość
Dziękuję !